Suporter Club UTA se pregătește de miting: „UTA suntem noi!”

Mihai Andries 14 Jul. 2013, 19:56 Special
Suporter Club UTA se pregătește de miting:

Pe adresa siteului Liga2.ro am primit un comunicat din partea Suporter Club UTA, prin care sunt invitați toți suporterii echipei arădene mâine seară, de la ora 20, pe platoul din fața stadionului pe care joacă UTA.

Comunicatul oferă mai multe detalii despre cadrul în care se va desfășura mitingul, după cum se poate citi în continuare:

„Suporter Club UTA lansează un nou apel către suporterii echipei UTA în vederea participării la mitingul organizat luni seara, 15 iulie 2013, ora 20, pe platoul din fața Stadionului Francisc Neuman. Vă rugăm să veniți îmbrăcați ca în orice zi de meci, cu tricouri, fulare, șepci alb-roșii și să urmați întocmai instrucțiunile organizatorilor. Precizăm că mitingul a primit avizul Comisiei de avizare a adunărilor publice a Municipiului Arad.

Sloganul mitingului este >. Ne dorim să atragem atenția celor doi acționari ai UTA-ei, Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti, că modul lor de lucru este în totală contradicție cu ceea ce ar trebui să fie un club profesionist, cu renumele și reputația „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc. Nu mai suportăm ca în fiecare pauză competițională să se pună problema falimentului clubului și ne dorim un gest sincer din partea celor doi acționari: fie pun bazele unui club care să reziste, să nu mai acumuleze datorii de sute de mii de euro, conform declarațiilor de presă pe care le auzim în fiecare zi din partea lor, fie acceptă să dea clubului altor investitori interesați, fie declară de pe acum că nu mai pot sau nu mai vor să susțină financiar clubul UTA”

Mihai Andries 14 Jul. 2013, 19:56 Special
Pe aceeași temă