Suporter Club UTA îi invită pe arădenii care au un proiect pentru viitorul UTA-ei să vină în față și să-l prezinte public

Autor: Mihai Andries Publicat: 02 Feb. 2014, 15:51 Actualizat: 02 Feb. 2014, 15:52 Special
Suporter Club UTA îi invită pe arădenii care au un proiect pentru viitorul UTA-ei să vină în față și să-l prezinte public

A trecut o săptămână de la decizia Adunării Generale a Suporter Club UTA de a retrage societății S.C. UTA S.A. dreptul de folosință al siglei, numelui și culorilor clubului de fotbal UTA Arad. Azi, Suport Club UTA a remis un comunicat de presă al cărui conținut îl găsiți în continuare:

Reacțiile văzute în ultimele zile pe acest subiect ne-au întărit convingerea că am luat decizia cea dreaptă în raport cu societatea comercială deținută și condusă de indivizii Adrian Marțean și Giovanni Catanzariti. UTA trebuie să redevină în primul rând un club normal, profesionist, care să impună respect și să nu mai fie obiect de batjocură pentru nimeni.

Demersul nostru început duminica trecută intră acum într-o nouă fază. Suporter Club UTA va porni un proces de consultare publică a arădenilor cu privire la viitorul UTA-ei. Chiar dacă o bună parte dintre utiști s-a exprimat deja în diverse locuri, în special pe internet, demersul pe care îl propunem Aradului conține în plus un aspect esențial.

Suporter Club UTA îi invită pe arădenii care au un proiect pentru viitorul UTA-ei să vină în față și să-l prezinte public. Îi rugăm pe cei care au un proiect, o idee, prin care cred că UTA va putea merge mai departe pe un drum care s-o aducă din nou în postura de a-și merita supranumele de „Bătrână Doamnă” a fotbalului românesc, să îl trimită la adresa de mail: [email protected] până cel târziu pe data de 10 februarie.

Mai departe, autorul proiectului va avea ocazia să și-l prezinte public în cel puțin două ocazii: în cadrul unei întâlniri la care vor participa reprezentanți ai instituțiilor arădene cu implicare sau obiect de activitate strâns legate de sport, respectiv în cadrul unei întâlniri largi unde vor fi invitați toți utiștii care vor să-și exprime părerea cu privire la viitorul UTA-ei. Îi rugăm pe cei care doresc să întocmească proiecte să fie dispuși la a juca un rol activ în a le aplica sau să găsească susținere din partea altor persoane care să poată pune în practică elementele proiectului. Pentru eventuale alte detalii vă rugăm de asemenea să ne scrieți la aceeași adresă de mail sau să luați legătura cu membrii asociației.

Decizia Adunării Generale a Suporter Club UTA din data de 26 ianuarie a fost determinată exclusiv de ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni în jurul clubului UTA. Din fericire noi avem posibilitatea de a salva UTA de cei care o distrug , o posibilitate pe care Suporter Club UTA a fructificat-o. Acum e timpul să vedem împreună pe ce drum vom merge cu toții, pentru că fiecare din noi își dorește același lucru: UTA să fie cu adevărat mândria Aradului!

Suporter Club UTA, 2 februarie 2014

Autor: Mihai Andries Publicat: 02 Feb. 2014, 15:51 Actualizat: 02 Feb. 2014, 15:52 Special
Pe aceeași temă