„Suntem capabili să promovăm!”

13 Jun. 2009, 14:00 Special
„Suntem capabili să promovăm!

CS Ineu se află foarte foarte aproape de o performanță istorică, la doar câțiva ani de la înființarea clubului. Trupa pregătită de Adrian Abrudean a ajuns să joace barajul de promovare în Liga a II-a, după un parcurs bun în retur și unul fără greșeală în retur.

 

Duminică, pe Centralul din Deva, ineuanii vor întâlni victorioasa din primul joc al barajului, FC Silvania Șimleul Silvaniei, grupare care s-a impus cu 2-0 în partida de debut cu FC Caracal. „Am văzut meciul celor două echipe. Mi-am dat seama că ne așteaptă două partide foarte grele” , a recunoscut antrenorul de la CS Ineu.

 

Acesta afirmă că echipa e nerăbdătoare să intre în focul luptei și să iasă cu bine din barajul de promovare. „Suntem pregătiți să câștigăm ambele partide. Ne-am antrenat bine, este liniște la echipă, deci putem face un joc bun duminică. Suntem deciși să promovăm în Liga a II-a, chiar dacă, acum, nu avem condiții nici măcar de Liga a III-a. Speră ca, dacă vom promova, autoritățile locale și oamenii de afaceri din Ineu să se apropie de echipă”, a mai spus Adrian Abrudean.

 

CS Ineu are fotbaliști cu experiență în cadrul lotului, unii evoluând și în Divizia A, cum este cazul jucătorului Marius Ciubăncan, ultima oară la Poli Iași. Fotbaliști reprezentativi la CS Ineu sunt portarul Cristian Irimia (a jucat și la UTA), Flavius Pavel, Dinu Maghici (a jucat și la ACU Arad).

 

Echipa probabilă pe care o va alinia Abrudean în partida de duminică ar putea fi următoarea: Irimia – R. Popa, D. Maghici, A. Pavel, Hulbăr – Gherghel, Fl. Gâlcă, Ciubăncan, Cozea – Fl. Pavel, P. Muntean. De cealaltă parte, FC Silvania, antrenată de Vasile Pașca, ar putea avea următoarea componență: Gabor – D. Muntean, Cozma, Crișan, Varga – Petcuț, Schwarzkopf, Mihoc, Brata – Danilă, Gavrilescu.


„Nu mă sperie Silvania. E o echipă masivă, care stă bine în teren, e periculoasă la fazele fixe, pragmatică, cu un joc bun pe contraatac”, este concluzia antrenorului de la CS Ineu despre jocul Silvaniei.
 

Articol scris de Daniel BERAR
 

13 Jun. 2009, 14:00 Special
Pe aceeași temă