Suflă și-n iaurt!

20 May. 2009, 11:17 Special
Suflă și-n iaurt!

Chiar dacă au opt puncte în plus față de ACU Arad, prima echipă de sub linie, cu patru runde înaintea liniei de sosire, roș-albaștrii de pe Criș nu dorm deloc liniștiți. Motivul? Țintarul ultimelor runde este infernal.
Primul care a tras semnalul de alarmă este antrenorul Vig Zoltan, care, după ce și-a făcut niște calcule, a anunțat cu spaimă în glas că Bihorul ar putea ajunge pe coclaurile Ligii a III-a dacă nu bate sâmbătă pe “U” Cluj.

Mulți zic că deja suntem salvați, dar eu sunt realist și spun că nu e așa. Dacă pierdem, Doamne ferește!, cu Universitatea Cluj, ne îndreptăm spre retrogradare. De ce cred asta? După Cluj, jucăm la Pitești, unde e greu să scoți puncte, apoi vine derby-ul cu Liberty, care va face tot ce poate să ne bată și să ne bage la fund. Ca atare, e probabil să jucăm în ultima rundă, la ACU Arad, cu retrogradarea pe masă”, și-a motivat Vig opinia. Tehnicianul orădean a demontat și speculațiile potrivit cărora FC Bihor ar fi motivată și de alte echipe pentru a scoate din joc pe “U” Cluj. “Sunt prostii. Pe noi ne interesează doar viitorul nostru, care, așa cum v-am demonstrat mai înainte, nu e tocmai roz. Sper să ne concentrăm, să jucăm bine și să batem. Nu mă tem de nimeni de la Universitatea”, a mai spus antrenorul echipei de pe Criș. El nu-l va putea folosi sâmbătă, din cauza unei suspendări, pe brazilianul Baiano, fost mijlocaș al “șepcilor” în sezonul trecut.

32
de puncte din 45 posibile a câștigat FC Bihor pe teren propriu în acest sezon

Articol scris de Nicolae MIHALCEA

 

20 May. 2009, 11:17 Special
Pe aceeași temă