Stelele Vrancei a scos din Cupă pe CSM Focșani

16 Jul. 2009, 09:25 Special
Stelele Vrancei a scos din Cupă** pe CSM Focșani

Echipa Stelele Vrancei s-a calificat în etapa a doua națională a Cupei României la fotbal, după ce s-a impus cu 1-0 (0-0) în fața echipei de liga a treia, CSM Focșani. Unicul gol al partidei a fost marcat de Marius Martiș din penalty (59).

 

Partida a fost animată, ambele echipe irosind ocazii mari de gol. CSM a început mai tare jocul și a ratat primele situații de gol. CSM a început mai tare jocul și a ratat primele situații de gol. Mîndrescu (12), Dumitriu (18), Milea (19) și Busuioc (21) l-au pus la încercare pe portarul Stelelor, Ion Paraschiv. Stelele au replicat prin Sorin Popa, dar lovitura de cap a acestuia a fost respinsă de portarul Focșaniului. Săpunaru (31), de la CSM și Martiș (38), de la Stele au ratat din nou pe finalul primului act.

 

În repriza a doua, Stelele au forțat mai mult, și după ocaziile lui Curteanu (49) și Lechea (50), au marcat golul calificării. Săraru a trimis un lob de la 25 de metri, fundașul Tîlvăr a comis henț pe linia porții, iar Marius Martiș a transformat lovitura de pedeapsă (59). Ocaziile au curs din nou, dar Lechea (62), Robu (70) și Lechea (71, bară) au ratat despinderea, iar de partea cealaltă, Milea a trimis în bară (77).
 

 

Stelele Vrancei – CSM Focșani 1-0 (0-0)
A marcat: Marius Martiș (59, din penalty).

 

Stelele Vrancei: Paraschiv (46 Radu) – Ciobotaru, Călin, Burgă (61 Dumitriu), Gh. Valentin (63 Robu) – Curteanu, Petrică, S. Popa, Săraru – Lechea (79 G. Mihai), Martiș.

 

CSM Focșani: Marcu – Nistoroiu, Radu, Samoilă, Busuioc – Dumitriu, Șonțu, Săpunaru, Mîndrescu – Lida, Milea.

 

16 Jul. 2009, 09:25 Special
Pe aceeași temă