Steaua, încurcată de Bacău

03 Jul. 2009, 19:20 Special
Steaua,** încurcată de Bacău

Echipa de juniori C a FCM Bacău a început cu dreptul turneul semifinal de la Suceava. În prima zi a competiției, elevii lui Vasile Ferică au remizat, 1-1, cu Steaua București, una dintre principalele candidate la titlu. „Roș-albaștrii“ au condus cu 1-0, având în mai multe rânduri posibilitatea de a-și majora avantajul. Portarul Huminic a făcut însă adevărate minuni și astfel băcăuanii au reușit pe final să marcheze golul de 1-1, prin Căpușa, care a reluat în plasă o excelentă centrare a lui Petrariu.

 

„A fost un meci foarte greu, mai ales ca am întâlnit o formație de top. Sper să îi refac din punct de vedere fizic pe jucătorii mei până la întâlnirea cu Farul Constanța“, a declarat antrenorul juniorilor băcăuani, Vasile Ferică.

 „Am spus mai demult că această este o generație cu posibilități mari și mă bucur că mi-a confirmat așteptările într-o partidă de un asemenea nivel“, a subliniat vicepreședintele „galben-albaștrilor“, Marius Căpușa.
 

 

 

În celălalt meci al zilei, Juniorii C de la Sporting Suceava au debutat cu o victorie la turneul semifinal găzduit de stadionul Areni, 1-0 cu Petrolul Ploiești. Victoria este cu atât mai importantă, cu cât a fost obținută în fața unei formații redutabile, care a irosit pe parcursul celor 70 de minute de joc 5-6 ocazii de gol cât roata carului.
 

Ploieștenii au condus ostilitățile din teren până spre jumătatea reprizei secunde, când au început să dea semne vizibile de oboseală. Sucevenii au profitat din plin de căderea fizică a „găzarilor” și au înscris prin Păiuș golul care îi face de-acum favoriți la calificarea în finala competiției.
 

 

Astăzi, băcăuanii vor întâlni pe Farul Constanța, în timp ce mâine este programat ultimul meci al grupei, între Steaua și echipa constănțeană. Prima clasată din serie va juca finala turneului cu învingătoarea celeilalte grupe a competiției de la Suceava.

 

Programul meciurilor din faza grupelor:

Joi (2 iulie):

 

ora 17:45 FCM Bacãu – Steaua București 1-1
ora 19:30 Petrolul Ploiești – Sporting Suceava 0-1

 

Vineri (3 iulie):

 

ora 17:45 Farul Constanța – FCM Bacãu
ora 19:30 Oțelul Galați – Petrolul Ploiești

 

Sâmbãtã (4 iulie):

 

ora 17:45 Sporting Suceava – Oțelul Galați
ora 19:30 Steaua București – Farul Constanța

 

Sursă: bacauexpres.ro
 

03 Jul. 2009, 19:20 Special
Pe aceeași temă