Stadionul Giulești prinde contur, stadionul Steaua e tot mai colorat în roșu și albastru. Noi imagini publicate de la șantierele arenelor care se construiesc la București

Marius ANGHEL 11 Apr. 2020, 08:01 Special

Aspectul celor trei noi stadioane care se construiesc în această perioadă la București se schimbă pe zi ce trece, în ciuda faptului că pandemia de coronavirus dă mari bătăi de cap inclusiv în România, unde numărul morților se apropie de 300, iar recomandările sunt să rămânem în casă și să ieșim doar în caz de urgență. Constructorul, Compania Națională de Investiții (CNI), susține că ”desfășurarea activității la șantierele de pe stadioane se realizează în conformitate cu măsurile de siguranță și de sănătate recomandate, privind prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus – COVID19” și, totodată, ține să informeze publicul cu progresul pe care îl face la arenele Steaua, Giulești și Arcul de Triumf prin fotografii pe care începe să le posteze aproape zilnic.

Din ultima postare a CNI avută pe pagina sa de Facebook putem vedea cum noul stadion Giulești – ”Valentin Stănescu”, casa Rapidului, începe să prindă contur, în timp ce în casa echipei Steaua, arena din Ghencea, scaunele colorează din ce în ce mai mult tribunele deja finalizate.

Zilele trecute, președintele clubului Rapid, Ovidiu Burcă, transmitea că noul stadion din Giulești ar putea fi finalizat la sfârșitul lunii septembrie. În aceste condiții, trupa alb-vișinie va evolua pe noua arenă începând din sezonul următor, fie că va fi vorba de Liga 2 sau de Liga 1.

Stadiu lucrări stadion Giulești:

Stadiu lucrări stadion Steaua:

Stadiu lucrări stadion Arcul de Triumf:

Marius ANGHEL 11 Apr. 2020, 08:01 Special
Pe aceeași temă