Sportul a fost sancționat cu 500 de lei penalitate sportivă!

Mihai Andries 06 Sep. 2013, 14:53 Special
Sportul a fost sancționat cu 500** de lei penalitate sportivă!

Cum la omul sărac, nici boii nu trag, Sportul Studențesc a mai primit o lovitură după decizia de miercuri a Comisiei de Disciplină. Aceasta a judecat cazul CS Balotești – Sportul, meciul de cupă de marțea trecută, la care studenții nu s-au prezentat și „conform articolului 79/1 RD, jocul se omologhează cu scorul de 3-0 (neprezentare) în favoarea echipei CS Balotești, iar clubul Sportul Studențesc va suporta o penalitate sportivă de 500 de lei”.

Articolul 79/1 din Regulamentul Disciplinar spune că „neprezentarea la un joc oficial, întârzierea la joc peste termenul regulamentar sau neprezentarea carnetelor de legitimare se sancționează cu pierderea jocului prin forfait”. De remarcat totuși că în cazul meciului CS Balotești – Sportul a fost vorba de o neprogramare a studenților ca urmare a neachitării baremului din meciul cu Rapid CFR Suceava din sezonul trecut.

În altă ordine de idei, debutul studenților în noul sezon al Ligii a II-a este învăluit în mister, pentru că meciul de mâine cu Rapid CFR apare ca programat, dar nimeni nu a putut da un răspuns concret dacă echipa lui Șiman va faca deplasarea până la Suceava sau nu. În plus, oficialii clubului sucevean își pun semne de întrebare cum de a fost posibilă programarea meciului de mâine în condițiile în care nici până azi nu le-a fost achitată suma de 9.500 de lei de către Sportul, echivalentul cheltuielilor de cazare și transport de la meciul de pomină din sezonul trecut, așa cum a decis FRF.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 06 Sep. 2013, 14:53 Special
Pe aceeași temă