Sergiu Radu, surprins de declinul CSM-ului: „Nu este totul pierdut, sperăm din retur să se vadă o îmbunătățire”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Dec. 2014, 11:03 Special
Sergiu Radu, surprins de declinul CSM-ului:**

Având de anul trecut licența de impresar FIFA, obținută de la Federația Germană de Fotbal, fostul internațional Sergiu Radu este dedicat noului său proiect. Intitulată „Sergiu Radu Sports Management”, agenția de impresariat este condusă de fostul jucătorul originar din Râmnicu Vâlcea.

„Am câțiva jucători din țară, dar nu m-am axat mult pe partea aceasta română, lucrez mai mult cu jucătorii de afară, să promovez jucători tineri din Germania spre echipele de Liga I și Liga a II-a de acolo. Încerc și cu jucători români, dar este greu, eu nu stau aici, să îi văd cum evoluează zi de zi, asta e un mare dezavantaj. Dar am câțiva colaboratori care se interesează de talentele din zonă, jucători foarte buni, excepții la vârsta lor și sunt informat în această privință. Dacă sunt jucători foarte buni, încerc să îi ajut cu mare plăcere” a spus „Schijă” luni, la finalul celei de-a cincea ediții a Cupei Sergiu Radu organizată la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea.

„Nu mă așteptam nici eu”

Sergiu Radu este surpins de declinul echipei locale CSM Râmnicu Vâlcea, care, dintr-o candidată la promovare, s-a transformat sezonul acesta într-o echipă submediocră. „Nu mă așteptam nici eu, se dovedește încă o dată că fotbalul nu poți să îl anticipezi. Dacă la începutul campionatului, echipa vâlceană era considerată o favorită la promovare, la jumătatea campionatului este undeva pe locurile de play-out. Nu este totul pierdut, sperăm din retur să se vadă o îmbunătățire și să urce în clasament. Am și eu câțiva jucători sub contract la Râmnicu Vâlcea, dar, cum bine știți, condițiile sunt dificile la CSM. Am înțeles că sunt unele probleme și cu renegocierea salariilor, deci nu trec printr-o pasă foarte bună. În momentul de față niciunul dintre ei nu poate face pasul spre Liga I”, a mai spus Radu.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Dec. 2014, 11:03 Special
Pe aceeași temă