Selecționata jucătorilor fără contract din România a ratat calificare la turneul aniversar FIFPro. A pierdut meciul cu Cehia

Marius ANGHEL 27 Jun. 2015, 14:34 Special
Selecționata jucătorilor fără contract din România a ratat calificare la turneul aniversar FIFPro.** A pierdut meciul cu Cehia

Selecționata jucătorilor fără contract din România, pregătită de Aurel Țicleanu, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, a fost învinsă, vineri, la Kunice, scor 1-2, de echipa similară a Cehiei și a ratat calificarea în optimile ediției aniversare a turneului FIFPro, informează frf.ro. Unicul gol al românilor a fost înscris de Bobi Verdeș, în minutul 24, pentru 1-1.

Sindicatul mondial al fotbaliștilor profesioniști FIFPro aniversează 50 de ani de existență în 2015, ocazie cu care organizează un turneu al jucătorilor fără contract, la care a fost invitată să participe și România. Totuși, fotbaliștii români au pierdut turul preliminat cu Cehia, astfel că nu vor merge mai departe în optimile de finală ale competiției, unde ar fi întâlnit Portugalia.

Cei 15 români convocați la reprezentativa României au evoluat în meciul cu Cehia în formula: Andrei Marinescu (ex FC Brașov)Bogdan Străuț (ex FC Brașov), Sebastian Remeș (ex FC Brașov), Răzvan Patriche (ex CS U Craiova), Daniel Barna (ex FC Brașov)Adrian Ionescu (ex Metalul Reșița), Valentin Negru (cpt.)(ex Viitorul Axintele) – Răzvan Avram (ex Gaz Metan Mediaș), Liviu Mihai (ex CSMS Iași), Georgian Păun (ex FC Brașov)Bobi Verdeș (ex FC Olt Slatina). Au mai intrat: Laurențiu Ciuculescu (ex Viitorul Axintele), Alexandru Ilași (ex Viitorul Ghimbav), Șerban Moraru (ex FC Brașov) și Dragoș Huiban (ex Național Sebiș).

Foto: FRF

Marius ANGHEL 27 Jun. 2015, 14:34 Special
Pe aceeași temă