Șase oficiali din Liga a II-a se „luptă” cu televiziunile!

14 Aug. 2012, 16:07 Special
Șase oficiali din Liga a II-a** se

Joi dimineață, la sediul FRF, va avea loc o întrunire importantă pentur bunăstarea cluburilor de Liga a II-a. O comisie alcătuită din șase oficiali de cluburi din acest eșalon vor sta la masa discuțiilor cu posturi de televiziune interesate în transmiterea meciurilor din acest eșalon. Cei cinci conducători sunt Auraș Brașoveanu (ca fondator al LPF 2), Mugur Porumbacu și Cristi Tănase (din seria I), Cătălin Barbu (din seria a II-a), Cornel Șfaițer și Gheorghe Constantin (ca reprezentanți ai cluburilor de Liga a II-a în Comitetul Executiv)

În data de 10 august, după stabilirea țintarului Ligii a II-a, oficialii cluburilor din acest eșalon au desemnat comisia mai sus menționată să negocieze drepturile de televizare pentru noul sezon. Consensul general al cluburilor este să se negocieze ca un tot unitar și nu înțelegeri separate pe cluburi. Din informațiile pe care le avem în acest moment, suma care este vehiculată a se obține este de 40.000 de euro pentru fiecare club, o sumă mai mult decât ok în condițiile crizei financiare din acest moment.

Rămâne de văzut acum rezultatul acestor negocieri, cei cinci oficiali menționați mai devreme fiind destul de optimiști în acest sens. „Deși avem semnale că sunt cluburi care ar vrea să negocieze separat, noi mergem să discutăm ca un grup unitar. Se va negocia pentru sezonul în curs, în condițiile în care nu se știe încă ce se va întâmpla din vara viitoare cu acest eșalon” a declarat pentru Liga2.ro președintele Dunării Galați, Auraș Brașoveanu.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

14 Aug. 2012, 16:07 Special
Pe aceeași temă