S-au stabilit locațiile pentru barajul de Liga a II-a

02 Jun. 2009, 14:54 Special
S-au stabilit locațiile **pentru barajul de Liga a II-a

Pe lângă cele șase echipe direct promovate din Liga a III-a, vor mai ajunge în al doilea eșalon încă două echipe. Este vorba de câștigătoarele celor două turnee de baraj la care participă ocupantele locului 2 din cele șase serii de Liga a III-a. Locațiile de desfășurare ale celor două turnee au fost stabilite la Buzău și Deva.

La turneul de la Buzău vor participa ocupantele locurilor 2 din primele trei serii. Trebuie menționat că primul meci va avea loc la Rm. Sărat, deoarece pe 10 iunie Gloria Buzău are meci de campionat acasă. La turneul de la Deva vor participa ocupantele locurilor 2 din ultimele trei serii.

În acest moment, conform clasamentelor la zi din cele șase serii, la turneul de la Buzău vor participa Pambac, CS Ovidiu și Tricolorul Breaza, în timp ce la Deva ar urma să joace FC Caracal, Minerul Mehedinți și FC Silvania. În funcție de rezultatele din ultima etapă mai pot avea loc schimbări în patru serii. În afară de Breaza și Caracal, celelalte patru calificate se decid în ultima etapă, atunci când Oțelul II (seria I), Rapid II (seria II), CS Ineu (seria V) și CFR II Cluj (seria VI) pot trece pe locul al doilea în funcție de jocul rezultatelor.

Meciurile de baraj se vor juca pe 10, 13 și 16 iunie.

 

Articol scris de Mihai Andrieș

02 Jun. 2009, 14:54 Special
Pe aceeași temă