Romulus Gabor: „Nu lăsați fotbalul să dispară”

09 Aug. 2012, 15:46 Special
Romulus Gabor:** „Nu lăsați fotbalul să dispară

Invitat de special la Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal (AJF) Hunedoara fostul jucător al Corvinului, Romulus Gabor (foto în stânga, 50 ani), le-a cerut oamenilor politici din județ și în principal primarilor să suțină mai mult fotbalul hunedorean.

„Campionatele județene sunt talpa fotbalului. Acum de ele depinde viitorul fotbalului hunedorean. Ca să nu ajungem și mai rău politicul ar trebui să susțină și mai mult fotbalul”, a spus Gabor în fața celor 40 de delegați ai cluburilor afiliate la AJF Hunedoara.

„Mulțumesc AJF Hunedoara pentru onoarea care mi-a făcut-o și doresc succes tuturor echipelor din județ în viitorul campionat”, a încheiat Gabor.

Romulus Gabor și fostul său coleg de la Corvinul Hunedoara, Dorin Nicșa (foto, în dreapta) au fost premiați de AJF Hunedoara pentru întreaga activitate.

Ei au primit câte o plachetă și un trofeu. Ambii au peste 400 de jocuri în Divizia A în plus Gabor a îmbrăcat de alte 35 de ori tricoul naționalei României cu care a evoluat la Euro 1984 și pentru care a marcat două goluri.

Merite recunoscute și pentru președinți

Cu aceași ocazie și tot pentru activitatea depusă pentru progresul fotbalului hunedorean au fost premiați „all-time” și 17 conducători de cluburi din județ printre care Gelu Simoc și Mircea Alic (FC Corvinul Hunedoara), Grigore Verdeș (ASA Aurul Brad), Mircea Pleșa (Metalul Crișcior), George Boboc (Jiul Petroșani), Milu Folescu (Vața de Jos), Ilie Botgros (Minerul Aninoasa) sau Vasile Scurtu (Minerul Uricani), etc;. Plachetele au fost înmânate de profesorul Mircea Sîrbu, președintele AJF Hunedoara.

Articol scris de Sami Tamaș

09 Aug. 2012, 15:46 Special
Pe aceeași temă