VIDEO | Corvinul și-a inaugurat magazinul oficial, iar la eveniment echipa a prezentat și un nou echipament de joc

Marius ANGHEL 24 Oct. 2023, 14:55 Liga 2

Corvinul Hunedoara are, începând din această săptămână, magazin oficial, cum puține cluburi din România dețin.

Evenimentul de lansare a acestuia a avut loc luni, 23 octombrie 2023, și se poate spune că a fost un succes, ținând cont de interesul pe care l-a stârnit în rândul fanilor echipei nou-promovate în această vară în Liga 2.

Corvinul și-a inaugurat magazinul oficial, în centrul Hunedoarei

Inaugurarea magazinului oficial al Corvinului, amplasat în centrul orașului Hunedoara, pe Pietonala Corvin, în apropierea Casei de Cultură, a avut loc în prezenţa lotului de jucători, al staffului tehnic şi administrativ, al primarului Dan Bobouţanu, precum şi a mai multor figuri importante din istoria grupării alb-albastre.

”Unul dintre punctele centrale ale evenimentului a fost prezenţa lui Romulus Gabor, cel care a adus, în premieră, după mulţi ani, Balonul de Aur şi Gheata de Bronz, primite în urma prestaţiei sale în tricoul Naţionalei, la Campionatul Mondial de Tineret, din 1981, în Australia. Fanii s-au putut fotografia alături de fostul mare jucător al Corvinului şi de cele două trofee, având posibilitatea de a-şi comanda şi replici ale acestora, din magazinul oficial”, a transmis Corvinul despre eveniment.

Echipa antrenată de Florin Maxim are și un nou echipament de joc, inspirat după unul purtat în 1930

Cu această ocazie, echipa clasată pe locul 5 în Liga 2 după 10 etape, la jumătatea sezonului regular, și-a lansat și un nou echipament de joc, iar Alexandru Neașca și compania l-au prezentat în fața celor veniți la deschiderea magazinului.

”Acesta este inspirat dintr-unul dintre primele echipamente purtate de o echipă de fotbal din Hunedoara – Uzinele de Fier – în 1930. Dincolo de carourile alb-albastre (care se regăsec şi pe şort), pe tricou se distinge şi Castelul Corvinilor, dar şi litera H”, a informat echipa hunedoreană.

A urmat o sesiune de fotografii şi autografe, dar şi o tombolă organizată pentru fanii care au păstrat biletul de la meciul de la finele săptămânii trecute, când Corvinul s-a impus pe teren propriu în fața Chindiei, scor 2-1, cu golul decisiv marcat în minutul 90, după ce dâmbovițenii au înscris primii. Au fost trei norocoși, care au primit câte o minge în culorile clubului, cu autografele tuturor celor prezenţi.

”Corvinul Official Store va fi deschis de miercuri până duminică, de la ora 16:00, pe Pietonala Corvin, în apropierea Casei de Cultură, oferind o gamă de peste 200 de produse diferite (de la tricouri originale de joc, la tricouri polo, hanorace, bluze, geci, şepci, căciuli, rucsacuri, ghiozdane, penare, agende, caiete, căni, termosuri, umbrele, mingi, perne, insigne, fanioane, stickere, pahare, calendare şi multe altele). În plus, de la jumătatea lunii noiembrie, toate acestea vor putea fi comandate şi on-line, de pe un site dedicat Fan Shop-ului corvinist”, a comunicat Corvinul Hunedoara.

Videoclip cu imagini surprinse la evenimentul de lansare a magazinului Corvinului:

https://www.youtube.com/watch?v=_qacXTeZ2tI

 

Foto: Călin Corpaciu / Corvinul Hunedoara 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-coman-concluzii-dupa-corvinul-chindia-2-1-19289568

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-concluzii-dupa-corvinul-chindia-2-1-in-liga-2-19289551

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dupa-cupa-romaniei-corvinul-a-invins-chindia-si-in-liga-2-19289354

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-chindia-si-viitorul-pandurii-cs-mioveni-in-etapa-10-a-ligii-2-19289301

Marius ANGHEL 24 Oct. 2023, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă