Rapidiștii continuă scandalul pe internet. Suporterii acuză răfuieli în stil mafiot, cu interlopi și luptători de K1

Rapidiștii continuă scandalul pe internet.** Suporterii acuză răfuieli în stil mafiot, cu interlopi și luptători de K1

După incidentele petrecute miercuri pe Stadionul Giulești cu puțin timp înaintea startului în meciul demonstrativ dintre Petrolul și Rapid, trei brigăzi care fac parte din galeria echipei „feroviare” au remis un comunicat comun prin care acuză răfuieli în stil mafiot.

Membrii grupurilor „Torcida Vișinie”, „Ultra Stil” și „Legiunea Chitila” susțin că, în seara de joi, 25 iunie, la sărbătoarea Rapidului, au hotărât să desprindă de restul peluzei și să susțină echipa de la Tribuna a II-a. Cele trei brigăzi se află în conflict cu Liviu Ungureanu, zis „Bocciu”, liderul galeriei rapidiste, dar și cu alți membri din facțiunea  „Official Hooligans”.  

Cei care au emis comunicatul îl acuză Ungureanu că i-a plătit pe frații Andrei și Bogdan Stoica, campioni ai României la K1, dar și pe Iulian Ioniță, zis „Buze”, garda de corp a lui Mihai Stoica, pentru a-i agresa pe dizidenții din galerie. De asemenea, este acuzată și Jandarmeria, care ar fi permis accesul în stadion unor persoane care au interzis pe arenele sportive. Reprezentanții forțelor de ordine le-ar fi acordat agresorilor 5 minute să-și bată rivalii, susțin cei care au emis comunicatul.

Articol scris de Ovidiu DUMITRESCU și Florin CARAMAVROV

Pe aceeași temă