Prunea a cerut revocarea din funcție a membrilor CEx care au votat pentru meciul de baraj

Marius ANGHEL 06 Aug. 2013, 11:34 Special
Prunea a cerut revocarea din funcție a membrilor CEx** care au votat pentru meciul de baraj

Florin Prunea a cerut revocarea din funcție a membrilor Comitetului Executiv care au votat pentru meciul de baraj: „Ar trebui să dea explicații, dar se cam ascund”

Președintele executiv al clubului CSMS Iași, Florin Prunea, a declarat că a solicitat astăzi revocarea din funcție a membrilor Comitetului Executiv care au votat pentru susținerea meciului de baraj între Rapid și Concordia Chiajna. Cum propunerea sa nu a fost luată în considerare, acesta și-a retras candidatura pentru funcția de membru în Comitetul Executiv.

„În mod normal, în Adunarea Generală de astăzi ar fi trebuit să auzim niște puncte de vedere din partea celor care au votat pentru meciul de baraj dintre Chiajna și Rapid. Știam că președintele Mircea Sandu a votat împotrivă, dar ceilalți ar trebui să-și asume răspunderea. Aceștia ar trebui să dea explicații, dar se cam ascund, nu vorbesc. Am cerut astăzi revocarea lor din funcție, în special a domnilor Constantin și Stana, însă propunerea mea nu a fost luată în considerare. Eu am fost singurul care a deschis acest subiect. Prin urmare, în semn de protest mi-am retras candidatura pentru funcția de membru în Comitetul Executiv din partea cluburilor din liga a doua. Mă bucur că a ieșit domnul Brașoveanu. A fost ales cine trebuia”, a declarat Florin Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 06 Aug. 2013, 11:34 Special
Pe aceeași temă