Protest împotriva lui Cornel Penescu!

23 Jul. 2009, 18:36 Special

Suporterii lui FC Argeș au orgnaizat joi la Pitești un miting de protest vis-à-vis de situația actuală a lui FC Argeș, cu patronul Cornel Penescu închis pentru că a dat mită arbitrilor și echipa retrogradată din cauza acestui lucru.

 

De altfel cei peste 200 de suporteri alb-violeți au scandat împotriva lui Cornel Penescu, sugerând căa cesta trebuie să plece și să lase echipa altcuiva:

 

“Piteștiul e al nostru / nu magazinul vostru”, “PENE liber… să plece”, “Nu ești tu un PIC cam prost”, “Penescu nu uita / FC Argeș nu e a ta / E a piteștenilor nu a mafioților”, “Voi i-ați dat clubul voi luați-l înapoit”, au fost doar cîteva din scandările și banner-ele afișate de ultrași.

 

Aceștia s-au luat și de conducătorii fotbalului românesc “Ei sunt vinovații: # Mitică Dragomir – poreclit Corleone. Este un personaj educat la vechea școală a miliției. Patronează celebra DIVIZIE BLAT # Mircea Sandu – pentru că patronează un sistem bolnav ce judecă incorect faptele # Horoba: om influent în fotbal, crescut la Școala lui Tata Jean”, fiind pancartele afișate de fani.

 

“Trebuiau controlate toate echipele nu doar FC Argeș. Să vină oricine vrea să facă performanță la club. Vrem un viitor mai bun”, spunea Florin Dobre liderul suproterilor lui FC Argeș.

 

Mitingul a durat aproape o oră și jumătate, suproterii mărșăluind pe Strada Mare din centrul orașului.
 

 

articol scris de Ștefan DOBRE
 

23 Jul. 2009, 18:36 Special
Pe aceeași temă