ProSport pregătește bicicliștilor cea mai așteptată expediție cicloturistică a primăverii

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Feb. 2015, 18:40 Actualizat: 09 Feb. 2015, 18:41 Special
ProSport pregătește bicicliștilor  cea mai așteptată expediție cicloturistică a primăverii

ProSport continuă tradiția ultimilor ani și deschide înscrierile pentru cea mai așteptată experiență cicloturistică a primăverii, programată pentru 18 -19 aprilie 2015. Echipa ProSport a ridicat ștacheta expediției tradiționale pe bicicletă către mare, astfel că, ediția din acest an se va derula sub un nou nume sugestiv: Marea Pedalare!.

A IV-a ediție a turului organizat de ProSport și dedicat celor care iubesc mersul pe bicicletă în natură vine cu o serie de surprize menite să asigure tuturor participanților o experiență memorabilă. Sub noul nume – Marea Pedalare ProSport! – aventura cicloturistică din 18 -19 aprilie se va derula pe un nou traseu, cu destinația Vama Veche, votat de participanții edițiilor anterioare. În cele două zile, pe traseul București – Călărași – Vama Veche, iubitorii ciclismului se vor bucura de un nou peisaj și de pedalat în natură, departe de agitația orașului.

Punctual, cele două zile implică un total de aproximativ 300 de kilometri de pedalat, împărțiți astfel:

Sâmbătă, 18 aprilie : București – Călărași(121km)
Duminică, 19aprilie : Călărași – Vama Veche (175km)

Ca și până acum, inițiativa ProSport își propune să promoveze mersul pe bicicletă ca stil de viață, sport și activitate recreativă, nefiind vorba de o competiție între participanți. Prin urmare, sunt așteptați toti cei care iubesc ciclismul și doresc să trăiască o experiență inedită alături de oameni care împărtășesc aceeași pasiune. Cei care vor avea nevoie de momente de odihnă vor avea la dispoziție autocare și asistență medicală, în caz de nevoie.

Pentru ca participanții să se poată dedica în exclusivitate pedalatului și distracției, echipa ProSport le va asigura confortul și siguranța, ocupându-se de toate aspectele organizatorice, de la cazare și transport la securitate și asistență.

Numărul de locuri al expediției este limitat la 300, astfel că toți cei care doresc să își asigure participarea se pot înscrie deja pe Mareapedalare.prosport.ro.

Până la 28 februarie 2015, înscrierile se pot face la un preț special, de 300 de lei (TVA inclus). În perioada 1 martie – 15 aprilie, taxa de participare este de 335 de lei (TVA inclus). Pachetul de participare include de la 1 noapte de cazare, masă și transportul echipamentelor, bicicletelor și participanților la securitate, asistență tehnică și medicală, seară festivă și produse din partea sponsorilor.

Mai multe noutăți și surprize pentru participanți vor fi postate pe pagina de Facebook a turului: facebook.com/ProSportMareaPedalare.

ProSport este platforma de informație și entertainment dedicată fanilor sportului, care a reușit constant să inoveze în mass-media sportivă. Brandul a semnat de-a lungul timpului cele mai multe recorduri în publishing-ul din România, de la primul ziar 3D la primul cotidian sportiv care a depășit pragul de 100.000 de exemplare vândute.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Feb. 2015, 18:40 Actualizat: 09 Feb. 2015, 18:41 Special
Pe aceeași temă