Prodanca, start cu stângul la Kanal D

07 Apr. 2009, 11:55 Special
Prodanca, start cu stângul la Kanal D

Anunțată cu surle și trâmbițe, colaborarea Prodancei cu turcii de la Kanal D a început cu stângul. Toată săptămâna premergatoare emisiunii "Sueta de duminică" s-a difuzat pe post un promo din care nu s-a înteles nicio secundă că Ana Maria Prodan va reveni pe micul ecran, iar cele doua ore de emisiune au lăsat de dorit.

 

Duminică, Ana Maria Prodan, care este și presedinta formației de Liga a II-a CS Buftea, a realizat prima sa emisiune sub grila postului Kanal D. Deși ar fi fost de asteptat ca aceasta să aibă drepturi depline de prezentator asupra formatului, ea a avut și un coprezentator, pe Marian Mexicanul, un lautar care, jumătate din timpul alocat emisiei și-a promovat sotia, cântăreața Paula Lincan, și orchestra. Surse din interiorul postului susțin că, pe vremea când se discuta varianta ca Dana Săvuică să realizeze "Sueta de duminică", Mexicanul ar fi trebuit să asigure bandul emisiunii, nu să prezinte show-ul. Dorința lui de a ieși în față însă a fost cât se poate de bine evidențiată duminica trecută, când Prodanca a fost acoperită, în repetate rânduri, de coprezentatorul ei. Mai mult, se pare că acesta își plătește orchestra și invitații din propriul buzunar, motiv pentru care a "câștigat" postul de prezentator.

 

Și, de parcă toate acestea nu erau de ajuns, show-ul de duminică s-a transformat într-un circ veritabil din care nu au lipsit manelele și auto-promovarea. La un moment dat, Mexicanul și invitatul său, Neluța Neagu, au făcut schimb de complimente timp de aproape zece minute. În toată nebunia asta, aportul Anei Maria Prodan a fost insesizabil. Și, de parcă cineva ar fi vrut cu tot dinadinsul să o facă să treacă neobservată prin propria emisiune, în săptămâna premergatoare debutului ei, au rulat promouri cu Dana Savuică, cea care ar fi trebuit să modereze emisiunea înainte de angajarea Prodancei.

 

cancan.ro
 

07 Apr. 2009, 11:55 Special
Pe aceeași temă