Ana Maria Prodan lasă Snagovul în pace! „N-am vrut să plecăm în relații dure, nu vor avea probleme din cauza mea sau a soțului”

26 Feb. 2012, 15:13 Liga 2
Ana Maria Prodan lasă Snagovul în pace!**

Fostul director executiv al divizionarei secunde, FC Snagov, Ana Maria Prodan deplânge situația dificilă în care se află FC Snagov după plecarea cuplului Reghecampf și susține că, în ciuda faptului că soțul ei nu și-a primit încaă remunerația pe patru luni, fostul antrenor al echipei nu intenționează să creeze probleme suplimentare clubului.

„Eu nu am vrut să plecăm în relații dure cu cei de acolo. Nu cred că echipa va avea probleme din cauza mea și a soțului”
, a declarat Ana Maria Prodan, pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”, cu Horațiu Sima și Mihai Andrieș.

Echipele din liga a doua se descurcă greu de cele mai multe ori, iar unele dintre ele au nevoie de sprijinul administrației locale ca de aer pentru a putea face performanță în continuare. Este și cazul celor de la FC Snagov, care pe lângă dificultățile financiare se confruntă și cu o problemă încă latentă de infrastructură.

„Probleme sunt de mult timp aici. Primarii sunt cei care se folosesc într-un fel sau altul de aceste echipe. Nu știu câte echipe au rezistat fără să nu aibă un sprijin. Snagovul va avea probleme și cu terenul, pentru că se antrenează pe el. Cât am fost eu acolo, nu erau aceste probleme de acum, dar asta este! Îmi pare cel mai rău de fosta mea echipă. Ei chiar făceau legea”, explica fosta conducatoare a clubului.

Ascensiunea rapidă a echipei din Snagov a atras suspiciuni din partea a numeroși oameni din fotbal care au acuzat clubul că și-a aranjat o parte din meciuri. Ana Maria Prodan contrazice categoric orice speculații pe această temă.

„În toată perioada de după ce am plecat de la Snagov, am luptat pentru a demonstra că nu s-au făcut aranjamente aici. Reghecampf este încă un copil pentru că nu-și dă seama ce se poate întâmpla în fotbalul românesc. Noi nu avem oameni care să aibă cuvânt, iar soțul meu pune preț pe asta.

Când am ajuns la Snagov prima dată am fost avertizată că aici se întâmpla una-alta. Cred că cei care ne-au văzut pe teren pot spune dacă am jucat într-un fel sau altul”, a argumentat impresarul sportiv, care se simte datoare și cu o explicație pentru victoria incredibilă a noii echipe aflate sub comanda sa, Concordia Chiajna, în fața Stelei, în Turcia, scor 4-1: „Meciul Stelei cu Chiajna din Antalya nu a fost un blat sau aranjat într-un fel, iar cei care spuneau asta habar n-au de fotbal”.

Sursa: Sport Total FM

26 Feb. 2012, 15:13 Liga 2
Pe aceeași temă