„Îmi place să cred că joc la o echipă care în vară va promova”

Publicat: 23 Mar. 2012, 10:30 Actualizat: 23 Mar. 2012, 13:19 Liga 3
„Îmi place să cred că joc la o echipă care în vară va promova”

Alexandru Dragomir este unul dintre jucători experimentați care evoluează la Buftea, fapt pentru care a primit și banderola de căpitan. Fostul jucător al Otopeniului poate juca atât în centrul apărării, cât și pe flancul stâng, însă poate fi folosit și ca închizător. A cochetat în trecut cu echipe din primul și al doilea eșalon al fotbalului românesc, în trecut două cluburi din stăinătate fiind interesate de polivalentul jucător: FC Verbroedering Dender EH, dar și clubul italian AC Mantova (din Serie B). Acum joacă la Buftea unde ar trebui să fie stâlpul apărări. Am stat de vorbă cu el despre acest retur de foc.

– În 2009 erai aproape de a ajunge la Verbroedering Dender EH sau AC Mantova. Se vehiculă atunci un salariu ce depășea 1 milion de euro pentru 3 sezoane, iar acum ești la Buftea. De ce nu s-a concretizat atunci transferul tău?
– Au fost mai mulți factori care au făcut ca acele transferuri să nu se concretizeze. În cariera unui fotbalist sunt și astfel de momente peste care trebuie să treci. Acum sunt la Buftea și trebuie să mă concentrez 100% pentru a da tot potențialul meu fotbalistic acestei echipe.

– CS Buftea este fără doar și poate o nouă etapă din cariera ta de jucător. De ce ai ales să vii aici?
– Condițiile de pregătire și obiectivul impus de conduce au cântărit mult în alegerea mea. Îmi place să cred că joc la o echipă care în vară va promova și nu la o simplă echipă de pluton din Liga a III-a.

– Ai debutat într-un meci oficial cu un semieșec la Buftea. Îți reproșezi ceva la golul marcat de Radu Florin (FCM Alexandria)?
– Am revăzut faza și nu am ce să îmi reproșez. Eu când intru pe teren îmi autoimpun să joc fără greșeală, pentru asta tratez cu seriozitate fiecare antrenament și respect indicațiile de joc date de antrenor.

– Din teren meciul se vede și se trăiește la o altă intensitate decât în tribună. Ce v-a lipsit în meciul cu Alexandria pentru a câștiga toate punctele, ceea ce v-ar fi propulsat pe prima poziție?
– Au fost mai mulți factori, mulți dintre colegi mei au fost accidentați, neșansa la șutul lui Albert în bară și puțină oboseală din cauza suprafeței sintetice.

– Suporterii sunt trup și suflet lângă echipă. Cât de mult contează petru voi acest aspect și care ar fi mesajul tău pentru ei?
– Am văzut la prima partidă, deși am obținut un singur punct, aceștia s-au comportat exemplar. Mă bucur enorm că am găsit la Buftea oameni care iubesc fotbalul și sper să vină în număr mare la fiecare partidă. Misiunea noastră este accea de a promova, iar, dacă avem sprijinul lor, obiectivul va fi îndeplinit mult mai ușor.

Sursa: ACS Buftea

Publicat: 23 Mar. 2012, 10:30 Actualizat: 23 Mar. 2012, 13:19 Liga 3
Pe aceeași temă