Primul derby sexy din Liga a II-a!

30 Apr. 2009, 18:30 Special

Două din “bătrânele doamne” ale fotbalului românesc, Ceahlăul Piatra Neamț și Sportul Studențesc se duelează sâmbătă într-un derby de tradiției. Înființate în 1919, respectiv 1916, veteranele cluburilor din România sunt vechi cunoștințe,  nu puține la număr fiind partidele în care acestea s-au confruntat.

 

Pentru a marca acest lucru, site-ul www.liga2.ro a pregătit o surpriză!
 

Meciul Ceahlăul Piatra Neamț – Sportul Studențesc prezintă interes nu numai în rândul microbiștilor, ci și în al reprezentantelor sexului frumos.

 

Așadar, două din cele mai înfocate susținătoare ale formațiilor ce se vor confrunta sub Pietricica au realizat prima ședință foto sexy pentru eșalonul secund.

Gabriela este susținătoarea trupei din Regie încă de când era mică, datorită jocului spectaculos pe care studenții l-au practicat dintotdeauna.
Pasionată de dans, ea adoră să meargă la piscină și în timpul liber să facă sport. Se declară o persoană  foarte ambițioasă, dar în acelasi timp și foarte comodă. Cel mai mult urăște să se trezească dimineața. 
Speră ca într-o zi să primească personal un tricou de la Adi Mutu.
 

Ana Maria cochetează cu modelingul de puțin timp. Nu același lucru se poate spune despre devotamentul ei față de echipa din Piatra Neamț, dat fiind faptul că nu uită să meargă, în limita timpul liber, la cele mai importante partide pe care nemțenii le dispută.

Ana pune foarte mult accent pe corectitudine și punctualitate, iar pe lângă asta, se consideră o persoană comunicativă, cooperantă,  dinamică și un bun lider.
Visează ca în viitorul apropiat să pozeze împreună cu toți jucătorii nemțeni, dar din postura de participanți în Liga I.

 

articol scris de Corina Mlădinoiu și Alexandru Amironoaiei
foto: Florin Alboiu

 

Modelele aparțin agenției “Kao Fashion”, condusă de Carmen Pleșea, agenție premiată de Trustul de Presă “Ambasador”, ca “cea mai spectaculoasă apariție în 2006”.
 

 

 

30 Apr. 2009, 18:30 Special
Pe aceeași temă