Premieră multimedia în Liga 4: derbyul Ripensia – ASU Poli a fost transmis live-video

Mihai Andries 07 Mar. 2015, 15:00 Special
Premieră multimedia în Liga 4:** derbyul Ripensia - ASU Poli a fost transmis live-video

Azi vom asista la o premieră inedită în fotbalul din România, marele derby al Ligii a IV-a Timiș și al Timișoarei, Ripensia – ASU Poli, urmând a fi televizat în direct, integral pe online. Partida va putea fi vizionată atât pe siteul oficial al clubului Ripensia, cât și pe alte dispozitive mobile (tablete, telefoane mobile).

Liga2.ro va oferi transmisia live a meciului în acest articol, începând cu ora 15:30. Comentariul va fi asigurat de jurnalistul Octavian Stăncioiu și de fostul internațional Florin Bătrânu (fost jucător, printre altele, la CSȘ, CFR, Politehnica, UMT, Politehnica AEK, toate din Timișoara, FC Național, Dinamo, Universitatea Craiova, Dynamo Berlin, Kispest-Honved, fost conducător la Politehnica Știința Timișoara, fost observator federal, acum antrenor în cadrul ACS Poli Timișoara).

 

Înaintea, în pauza și la finalul jocului vor fi analize din studioul amenajat la stadionul Dan Păltinișanu, cu mai mulți invitați, precum și flash-interviuri de la nivelul gazonului, realizate de Daniel Bălteanu. Transmisia va fi una de excepție, fiind asigurată de Gheorghe Șfaițer (regia de transmisie), Dan Abagiu (director de imagine), Gabriel Poșircă, Octavian Brebeanu (tehnicieni de sunet), Sergiu Suciu-Raca (informații prezentare grafică), firmele HDV Studio (imaginea, cu patru camere; cameramani: Rafael Vasilcin, Olimpiu Vuia, Adrian Covaci, Zoltan Gaspar) și Business Plus (streaming live, prezentare grafică).

Mulțumim pe această cale clubului Ripensia care a avut amabilitatea de a ne oferi posibilitatea de a prelua fluxul video de pe siteul oficial al grupării timișorene.

Mihai Andries 07 Mar. 2015, 15:00 Special
Pe aceeași temă