Pregătiți de meciul anului! Fanii timișoreni i-au încurajat pe jucătorii alb-violeți la antrenament!

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 23:40 Special

Până nu demult, galeria lui Poli Timișoara îi mobiliza pe jucători înaintea unor derby importante (cu UTA sau Dinamo), vizitându-i și încurajându-i la ultimul antrenament dinaintea marelui meci, pe terenurile de lângă „Dan Păltinișanu”. Multe lucruri s-au schimbat, dar „năravul” ultrașilor, nu. Echipa alb-violetă din liga a cincea se antrenează pe alt teren, la Baza 2 a Universității Politehnica, iar duminică vor juca în deplasare, cu Progresul Racovița.

E o echipă despre care majoritatea fanilor lui Poli nici nu știau că există până anul trecut, însă numele acestui sat are acum o însemnătate deosebită pentru ei. Progresul Racovița poate pune capăt visului echipei antrenate de Paul Codrea, acela de a promova an de an, încă din acest sezon. Asta pentru că racovițenii sunt pe primul loc, cu două puncte în fața alb-violeților și cu un meci mai puțin disputat.

De aceea, ASU Politehnica trebuie neapărat să câștige pentru a mai spera la promovarea în liga a patra. Paul Codrea și jucătorii săi știu asta foarte bine, la fel și cei circa 150 de suporteri care au venit să cânte, să fluture steaguri și să aprindă torțe astăzi, la antrenament. Au fost 150, însă la Racovița vor fi, cu siguranță, mai mulți, deoarece meciul de acolo e unul de totul sau nimic.

 

Articol de Radu FAUR
Foto de Sebastian TĂ‚TARU

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 23:40 Special
Pe aceeași temă