Postul lui Demetrescu, râvnit de patru conducători. La AJF Vâlcea vor avea loc din nou alegeri

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Feb. 2016, 18:26 Special
Postul lui Demetrescu, râvnit de patru conducători.** La AJF Vâlcea vor avea loc din nou alegeri

Patru candidați pentru postul de vicepreședinte s-au înscris în termenul legal la Asociația Județeană de Fotbal Vâlcea. Al doilea post de vicepreședinte la AJF Vâlcea a devenit vacant după ce Daniel Demetrescu a renunțat la funcție, optând pentru cea de secretar general.

Gheorghe Bucuroiu (președinte Hidro Râmnicu Vâlcea), Dumitru Drăgănescu (președinte Forestierul Romani), Grigore Tomoioagă (fost șef al Comisiei Județene de Arbitri) și Alexandru Crânguși (președinte Steaua Nicolae Bălcescu) sunt cei patru candidați la funcția de vicepreședinte.

Fostul șef al arbitrajului vâlcean, Grigore Tomoioagă (foto mic), este principalul favorit, după ce, la alegerile de anul trecut, a pierdut postul de vicepreședinte la diferență de un singur vot!

Gheorghe Bucuroiu este tatăl portarului Alin Bucuroiu, crescut în Italia, la Udinese și cu o aventură la Siena, dar retras din fotbal la 23 de ani, după ce a evoluat la CS Otopeni și CF Brăila.

Alexandru Crânguși a devenit celebru în fotbalul vâlcean urmă cu 10 ani, când a declarat în glumă că, pentru a opri spectatorii să mai intre pe terenul de fotbal în timpul jocurilor oficiale, va aduce crocodili pe care să-i pună în șanțul cu apă care înconjura stadionul.

Alegerile pentru al doilea post de vicepreședinte la AJF Vâlcea vor avea loc cu ocazia Adunării Generale, fixată pe data de 27 februarie. În structura de conducere a AJF Vâlcea sunt Constantin Pintilie (președinte), Nicolae Chiriță (vicepreședinte) și Daniel Demetrescu (secretar general).

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Feb. 2016, 18:26 Special
Pe aceeași temă