Portarul Ilie Anton și-a luat licența în management

04 Jun. 2009, 13:39 Special
Portarul Ilie Anton** și-a luat licența în management

Tot mai mulți fotbaliști au început să-și îndrepte atenția spre facultățile private pentru a-și asigura viitorul atunci când își vor pune ghetele în cui. Jiul este echipa de fotbal din Vale cu cei mai mulți studenți, în frunte cu antrenorul principal Daniel Timofte. 

 

Portarul de rezervă al echipei Jiul, Ilie Anton este unul dintre jucătorii școliți ai lui Timofte. Acesta se pregătește să dea examen la a doua facultate pentru că spune el viitorul este foarte important pentru el. Anton este proaspăt absolvent al Facultății  de Științe, profil Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor. A luat licența cu o notă foarte mare și pe viitor vrea să devină manager.

 

„Acum vreau să-mi dau masteratul în sport pentru că vreau să mă realizez și în afara gazonului”, spune jucătorul care nu a prins decât un meci în poarta Jiului, în retur.

 

„Am jucat doar în meciul cu Minerul Lupeni, dar nu mă deranjează pentru că  aceasta a fost alegerea antrenorului. Eu mă voi pregăti în continuare. Cred că portarul Hotoboc și-a făcut datoria și a meritat să stea în poartă”, a declarat fotbalistul din Vale.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

04 Jun. 2009, 13:39 Special
Pe aceeași temă