Paul Papp, dispus să investească la Unirea Dej, echipa de unde s-a lansat în fotbalul mare

Mihai Andries 17 Dec. 2014, 15:16 Special
Paul Papp, dispus să investească la Unirea Dej,** echipa de unde s-a lansat în fotbalul mare

Consilierii locali din Dej s-au întrunit în această după-amiază în cadrul unei ședințe ordinare pe luna decembrie, prilej cu care s-a discutat și situația clubului de fotbal Unirea din localitate. Conform Someșeanul.ro, în cadrul acestei ședințe, primarul Morar Costan a anunțat că va avea azi o discuție cu actualul jucător al Stelei, Paul Papp, acesta fiind interesat să preia clubul.

Ceea ce părea greu de crezut, s-a dovedit a fi purul adevăr. Astfel, edilul Dejului a confirmat pentru Someșeanul.ro discuțiile cu fundașul lansat în fotbalul mare la Unirea Dej și a explicat care sunt variantele la această oră

„Așa cum am spus și ieri, astăzi, la ora 10:30, m-am întâlnit cu Paul Papp, cu dejeanul nostru, și am avut discuții despre viitorul fotbalului dejean. Eu cred că este benefic ca Papp să se implice pentru că el este un simbol, este un model pentru toți sportivii din Dej și nu numai. Papp, numai prin munca lui, a ajuns unde a ajuns și i-am spus și lui lucrul acesta. Practic, la ora aceasta, sunt două variante: Papp este dispus să preia clubul Unirea, bineînțeles după o discuție cu actualul deținător al clubului, sau, varianta a doua, să formeze el un club nou de genul Academiei lui Hagi, la noi să fie Academia de Fotbal Paul Papp. Eu, în calitatea mea de primar al Dejului, sunt pentru demararea lucrurilor și pentru viitorul sportului dejean. Urmează ca zilele viitoare să vedem exact ce o să se întâmple, dar cert este că Papp chiar își dorește să se implice și îi mulțumec pentru asta”, a declarat primarul Morar Costan.

„O să vorbim după sărbători, după data de 10 ianuarie. Atunci vom face dovada ca suntem un club fără datorii, decât cele care le-a lăsat domnul primar pe anul de activitate 2013-2014”, a declarat Mircea Itu, președintele clubului Unirea Dej, pentru sursa mai sus citată

În altă ordine de idei, Papp organizează vineri, 19 decembrie, de la ora 19:30, un meci de fotbal în scop caritabil pentru 100 de copii asistați social care provin din familii fără posibilități.

În Sala Sporturilor din Dej vor juca Paul Papp (Steaua Bucuresti), Claudiu Keseru (Steaua Bucuresti), Raul Costin (Universitatea Cluj), Bogdan Mitrea (Viitorul Constanța), Andrei Cordoș (Dinamo București), Paul Anton (Pandurii Tg-Jiu), Sergiu Buș (TSKA Sofia), Nicușor Stanciu (Steaua Bucuresti), Ovidiu Fărcaș (fost antrenor la Unirea Dej), Leo Grozavu (antrenor FC Botoșani), Dan Bucșa (Universitatea Cluj), George Florescu (Astra Giurgiu), Gabriel Vașvari (FC Botoșani), Adrian Popa (Steaua București), Silviu Bălace (Poli Timișoara), Călin Sabo (Someșul Cășeiu), Costel Badan (fost portar la Oțelul Galați). Toți banii încasați din bilete (30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii) și din tricourile care se vor licita la final, vor fi direcționați către o fundația care are în grijă peste 100 de copii asistați social.

Mihai Andries 17 Dec. 2014, 15:16 Special
Pe aceeași temă