„E o palmă dată Guvernului României.” Reacția lui Mirel Rădoi când a aflat de infuzia de capital a Ungariei în două cluburi din fotbalul românesc

Marius ANGHEL 14 Nov. 2018, 19:09 Stiri

Mirel Rădoi (37 de ani), selecționerul naționalei de tineret a României, crede că investirea de către Guvernul Ungariei a 6,5 milioane de euro în echipele Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și AFK Csikzsereda Miercurea Ciuc este o idee foarte bună, dar, la fel ca Ciprian Marica, atrage atenția asupra nevoii de ajutor pe care o are sportul românesc.

Fostul mijlocaș al Stelei sau a naționaței României consideră că Guvernul condus de Viktor Orban a dat o palmă celui al Vioricăi Dăncilă prin trimiterea, via Federația Ungară de Fotbal, a câte 3,2 milioane de euro spre Sepsi OSK și Csikzsereda.

„Să nu cumva să ne trezim că Guvernul României va sponsoriza două echipe din Ungaria, că atunci o să avem o problemă. E un lucru îmbucurător că Guvernul Ungariei a ajuns să investească la două echipe, una dintre ele și-a propus ca obiectiv play-off-ul. Cred că e o palmă dată Guvernului României”, a spus Rădoi, într-o conferință de presă susținută miercuri, la Cluj Napoca, înainte să tragă semnalul de alarmă: „M-aș bucura, ca și ceilalți oameni de sport, ca Guvernul să ajute mai mult sportul pentru că vedem că în ultimii ani doar prin performanțele sportive mai reușim să scoatem capul cât de cât”.

Marius ANGHEL 14 Nov. 2018, 19:09 Stiri
Pe aceeași temă