Un fost campion cu FCSB și-a dezvăluit feblețea: ”Țin cu Rapid. Idolul meu era Pancu.” A fost antrenat de Șumudică la două cluburi, dar vrea să facă echipă cu el și în Giulești

Andreea VISU 29 Apr. 2020, 10:02 Liga 2

Paul Papp (30 de ani), campion cu FCSB, acum jucător la Sivasspor, în Turcia, a dezvăluit, la ProSport LIVE, că este rapidist de mic și că unul dintre idolii săi ca fotbaliști este Daniel Pancu.

Cu toate că a câștigat două trofee cu FCSB, titlul de campion și Cupa României în sezonul 2014-2015, Paul Papp a recunoscut că este suporterul unei alte echipe din România: „Eram fan rapid, fan Pancu. Ai văzut unde te duce viața?”

„Îmi plăceau suporterii, nu ratam niciun meci. Îl țin minte pe Șumudică, intra și dădea goluri. La Farul el m-a adus și când am călcat prima dată în Constanța mi-a spus: «Bă, copile, nu-ți face probleme că tu o să joci titular». Eh, ce încredere îți mai trebuie?”, a spus Paul Papp, la ProSport LIVE.

Vrea să facă echipă cu Șumudică în Giulești

Paul Papp și antrenorul Marius Șumudică, un al rapidist, au mai colaborat la Farul Constanța și Astra, iar fotbalistul speră să o facă din nou, de această dată la Rapid. Și tehnicianul lui Gaziantep a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să câștige un titlu de campion în Giulești și din postura de antrenor.

Întrebat dacă despre această posibilă colaborare, Papp a răspuns fără să stea pe gânduri: „Da. De ce nu? E un antrenor foarte bun și chiar e pe placul meu. E unul dintre cei mai buni antrenori români, să fim realiști.”

„Nu cred că ar fi nicio problemă să merg la Rapid, după ce am jucat la FCSB, pentru că eu îmi fac treaba pe teren, sunt jucător profesionist. Ce credeți, că mă duc la Rapid și stau cu gândul la Steaua”, a adăugat Paul Papp la ProSport LIVE.

Paul Papp a jucat pentru FCSB în perioada 2014-2016, apoi a plecat în Elveția, la FC Wil. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul Constanța, Chievo Verona (Italia), Astra, Karabukspor și Sivasspor (ultimele două din Turcia).

Andreea VISU 29 Apr. 2020, 10:02 Liga 2
Pe aceeași temă