Pătulea la primul gol pentru Leyton Orient!

19 Aug. 2009, 19:09 Special
Pătulea la primul gol pentru Leyton Orient!

Fostul atacant al Astrei și al Petrolului, Adrian Pătulea a reușit, după un an petrecut în Anglia, la Lincoln, să se transfere la un club de nivel superior, Leyton Orient, din League One, eșalon unde activează nume importante din fotbalul englez, precum Leeds, Southampton sau Charlton!

După un sezon petrecut în League Two, la Lincoln, unde a marcat 10 goluri în 27 de meciuri oficiale, în care a fost folosit, Pătulea s-a transferat în aceatsă vară la Leyton, club cu care a semnat un contract valabil pe două sezoane!

 

Pătulea a reușit, din nou, un debut de senzație, la primul meci în care a fost folosit, izbutind să marcheze, în Cupa “Carling”, acolo unde noua sa echipă a învins pe Colchester, în deplasare, cu 2-1, românul pentru care fostul său club, Lincoln a plătit 17.000 de euro Petrolului, marcând în minutul 2!

 

Atacantul lui Leyton a ajuns și la un salariu interesant, câștigând , conform site-urilor engleze de specialitate, circa 8.000 de lire sterline pe lună, la un club cu un buget impresionant și pentru România, 2,9 milioane de lire!

Articol scris de Marian DIMA

 

19 Aug. 2009, 19:09 Special
Pe aceeași temă