Pătulea ține Farul aprins

17 May. 2012, 14:00 Campionat

Pe o vreme nu tocmai bună de fotbal și cu puțini suporteri în tribune, FC Farul a întâlnit miercuri seară, pe teren propriu, în etapa a 27-a, pe Gloria Buzău. În ciuda faptului că a plouat, meciul a fost unul disputat, în final, tabela arătând scorul de 4-1 pentru constănțeni.

„Rechinii” au deschis scorul în minutul 35 prin Pătulea după o centrare perfectă a lui Badea, de pe partea dreaptă, fiind de altfel și singura reușită a primei reprize. În cel de-al doilea mitan, același Pătulea a dublat avantajul gazdelor în minutul 61, servit perfect de A. Neagoe.

Ploaia de goluri însă de-abia acum avea să înceapă. După ce Buzăul a redus din diferență prin Mbella (68), un minut mai târziu, constănțenii și-au refăcut avantajul de două goluri pe tabelă printr-un gol al lui Neagoe din centrarea lui Pătulea. La scorul de 3-1,Farul a continuat să controleze jocul, iar, pe finalul meciului, în minutul 84, Badea și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj, înscriind la finalul unei faze construite de Sascău.

Scor final 4-1 la capătul unui meci fără miză în care s-au aflat patru jucători sub 20 de ani, doi dintre aceștia neîmplinind chiar vârsta majoratului.

A fost un vot de încredere dat de tehnnicianul Ion Barbu care știe acum că are în curte jucători pe care se poate baza pentru un viitor pe care toți microbiști constănțeni îl doresc mai strălucitor ca oricând.

FARUL CONSTANȚA – GLORIA BUZĂ‚U 4-1 (1-0)
Pătulea (35, 62), A. Neagoe (70), V. Badea (85) / Mbella (69)

Antrenor: Ion Barbu
M. Toma – Bejan, Ed. Năstase, Stegaru, Sascău – Coteanu (’46 A. Neagoe), Amet Enghin, R. Neagoe, Ivanovici (’59 C. Miron) – V. Badea, Pătulea (cpt.) (’83 Pâslaru)

Antrenor Nicolae Anton
D. Sârbu – C. Cucu, Țabără (’67 Corcoveanu), Andrițoiu, Berceanu (cpt.), Nițor – Murdărea (’60 V. Jercălău), L. Stroe, Mbella, Gomis (’74 Pușkaș) – Șt. Iordache

Articol și foto de Alexandru RAITA

17 May. 2012, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă