Farul s-a distrat cu Vâlcea în Antalya! Pătulea a reușit hattrick-ul

08 Feb. 2012, 21:55 Pregătiri, amicale
Farul s-a distrat cu Vâlcea în Antalya!** Pătulea a reușit hattrick-ul

FC Farul Constanța a disputat miercuri prima partidă amicală în cantonamentul din Antalya, după ce în cursul dimineții jucătorii au fost supuși și unui antrenament fizic. Antrenorul Viorel Tănase a folosit contra CSM Râmnicu Vâlcea două formule de echipă, câte una în fiecare repriză. Scorul final a fost 4-0 pentru marinari, golurile fiind marcate de Andrei Neagoe (52) și Adrian Pătulea (78, 81 și 90).

Farul I: Curcă – Nițescu, Stegaru, Sipovic, Sascău – Buzea, R. Neagoe – Husein, Ivanovici, Coteanu – Paraschiv
Farul II:
Toma – Călin, Dobre, Sandu, Dino Eze – Buzea (70 Ivanovici), A. Neagoe – Berti Nicola, Enghin Amet, Miron – Pătulea

CSM Rm. Vâlcea: Chiriță – Zaharia, I. Popescu, Kalai, Vătajelu – Vasile, Parvu, Nicolae, Văduva – C.Stoica, Dalu. Au mai jucat: Tufiși, Eremia, Tomozei, Kalai, A. Ionescu, G.Ene, Vizitiu, Gogoșoiu, Mitu.

„M-a impresionat repriza secundă, în general, dar și prima din punct de vedere fizic, însă nu fac remarci individuale. Sunt mulțumit de efortul depus, de posesia imprimată, dar mai avem mult de lucru la capitolul omogenitate. Sper ca până la începerea campionatului fiecare să știe ce are de făcut în zona sa de teren. Pentru măine am programat o singură sedință de pregătire, urmând ca pe data de 10 februarie să disputăm al doilea meci amical cu Prahova Tomșani”, a declarat antrenorul Viorel Tanase.

Sursa: fcfarul.ro

08 Feb. 2012, 21:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă