Paradox Arena: „Bijuteria” din Cluj a găzduit, în premieră, un meci de Liga a III-a

Mihai Andries 08 Sep. 2012, 18:00 Special

Nocturna s-a aprins vineri seara pe Cluj Arena, cu o oră înainte ca România să debuteze în Estonia în preliminariile pentru Mondial. Lumina puternică anunța un eveniment important și cu siguranță atrăgea curiozitatea celor care au ales să-și petreacă seara la o plimbare în parc. La intrarea în stadion… surpriză! Pe teren nu se disputa un meci din preliminariile Campionatului Mondial, Federația nu a pus Cluj Arena pe harta naționalei, nici o partidă în care să evolueze „U”.

Pe gazonul stadionului de cinci stele se disputa un meci din Liga a III-a, cu Sănătatea Cluj gazdă, contra Unirii Dej! Pe arena cu 30.000 de locuri erau numai 1.000 de suporteri, dintre care 500 ultrași ai lui „U”, astfel încât aveai impresia că te poți pierde. O „bijuterie” de stadion, care e prea scumpă pentru „U” Cluj, dar accesibilă pentru Sănătatea!

Jucătorii celor două echipe au trăit cea mai mare bucurie. S-au schimbat în vestiarele imense și cu dotări de ultimul tip, numele le-a fost scris pe tabelele de marcaj de 60 de metri pătrați, iar rudele lor au putut cere să stea la sectorul High VIP. Jucătorii parcă au rămas blocați că au evoluat pe un asemenea teren. Mai ales gazdele, care au pierdut în prelungiri, scor 1-2!

Sănătatea a plătit 7.000 de euro pentru a juca pe Cluj Arena. La acestea se vor adaugă și cheltuielile cu utilitățile

„Mulțumim, doctore” au avut jucătorii Sănătății înscripționat pe tricouri, cu referire la patronul clubului, care a făcut posibil ca meciul să se dispute pe Cluj Arena

Articol scris de Mihai CINPOERU

Mihai Andries 08 Sep. 2012, 18:00 Special
Pe aceeași temă