Nume grele la CS Rucăr

29 Aug. 2009, 18:35 Special

 

Liviu Bădescu (fost la ARO Câmpulung), Robert Craioveanu (fost la Dacia Mioveni, ARO), Murineanu (fost la Internațional Curtea de Argeș și CFR Timișoara), Florin Coman (ex-ARO, Dunărea Giurgiu) și Alin Lipă (Liberty Salonta) sunt 5 dintre fotbaliștii care au numeroase prezențe și în eșalonul doi al fotbalului românesc, însă astăzi au fost coechipieri sau adversari în partida Sporting Câmpulung – CS Rucăr, derbiul zonei Muscel din etapa a V-a a Diviziei D în Argeș.

 

CS Rucăr este formația care și-a propus pentru acest sezon promovarea în Liga a III-a, însă pentru a face acest pas și-a întărit lotul de jucători. Exceptându-l pe Liviu Bădescu, ceilalți 4 jucători îmbracă tricoul formației din Rucăr, Alin Lipă fiind și unul dintre principalii marcatori ai formației.

 

În meciul cu Sporting fostul jucător de la Salonta a deschis scorul în minutul 35, însă golul său nu a fost suficient pentru a obține și cele 3 puncte! Minutul 79 al întâlnirii a scos în evidență un moment mai rar întâlnit pe terenurile de fotbal: Fundașul celor de la Sporting, Cristi Tănase, a marcat cu un șut de la peste 35 de metri, învingându-l pe fratele său mai mare, Adrian, portarul echipei adverse și asta sub privirile întregii familii aflată în tribune!

 

 

Sporting: Tutunaru – Ciocan, Burnea, Cr. Tănase, L. Bădescu, Păun, Sandu, Al. Popescu, Neagu, Anghelina. Antrenor: Telu Stancu Pe foaie: Marina, Slobozeanu, Martinică, Popa.

AS Rucăr: Ad. Tănase – Andrei, Bondoc, Slăninoiu, Craioveanu, Baicu, Lipă, Ion, Murineanu, Coman, Idor. Antrenor: Mihai Poștoacă. Pe bancă: Șerban – Răuță, Mălușanu, Moroe, Popescu, Georgescu.


Arbitri:
Florin Nicolescu – Olimpiu Calotă și Elvis Titu. Rezervă: Alexandru Moise, Observator: Eugen Ionescu

 

Articol scris de Bogdan Burhan

www.sport.muscel.ro
 

29 Aug. 2009, 18:35 Special
Pe aceeași temă