„Nu eu voi ieși cu capul plecat, după ce voi face dezvăluiri”

19 Jun. 2009, 18:05 Special
„Nu eu voi ieși cu capul plecat,** după ce voi face dezvăluiri

În editia on-line de ieri al cotidianului „Bihoreanul” a apărut un articol care, în opinia avocatului Getei Onu, este o invenție. Astfel, potrivit lui Ioan Sava, DNA ar fi început urmărirea penală împotriva clientei sale pentru cumpărare de influență, dar, deoarece și-a recunoscut faptele și a colaborat cu anchetatorii, Onu nu a fost privată de libertate, urmând să se prezinte la audieri de fiecare dată când va fi chemată.

 

“Potrivit unor surse judiciare, Onu a relatat că Cigan ar fi fost cel care a insistat pe lângă ea pentru a-i pune la dispoziție 30.000 de euro, oferindu-se să rezolve meciul cu FC Bihor, astfel încât orădenii să piardă meciul de la Arad și să asigure echipei ACU menținerea în divizia secundă”, se scrie în articol.

 

Comentează pe blogul lui ALBOIU

 

Pentru Observator arădean, Ioan Sava declară că nu este nimic adevărat în cele apărute și că nu a vorbit cu nimeni de la „Bihoreanul”.

 

„Sunt prostii cele scrise. Eu nu am dat nici o declarație și nici nu aveam cum, fără acordul clientei mele. Pot spune doar că doamnei Onu i s-au cerut informații despre zvonul conform căruia s-ar fi încercat trucarea meciului. Concluzia procurorilor o să vedem la final. Dacă doamna avea o vină și erau probe că ar fi săvârșit o faptă de natură penală era cu siguranță reținută. Există un dosar pe rol care va fi soluționat”, a declarat pentru Observator arădean avocatul Sava.

 

Geta Onu spune că promite dezvăluiri de senzație când va fi momentul, dar deocamdată nu dorește să încurce desfășurarea cercetărilor la DNA. „Vor fi dezvăluiri importante. Vă spun cu mâna pe inimă că după aceea nu voi fi eu cea care voi fi cu capul plecat”, a declarat președintele executiv de la CSU Vasile Goldiș.

 

Articol scris de Daniel Berar

 

19 Jun. 2009, 18:05 Special
Pe aceeași temă