Noul FC Argeș așteaptă donații!

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 15 Aug. 2014, 18:03 Special
Noul FC Argeș** așteaptă donații!
  • Conturile unde puteți pune bani sunt: în LEI – RO91BTRLRONCRT0263557301, în EURO: RO41BTRLEURCRT0263557301, ambele deschise la Banca Transilvania.
  • În noul sezon vor fi legitimați Jean Barbu, Vali Năstase, Rică Neaga, Prisăceanu și Schumacher.


Echipa renăscută din dra­gostea suporterilor ar­ge­șeni, FC Argeș 1953 – for­mație care se vrea a fi adevărata continuatoare a tradiției fotbalului din Trivale, a fost înscrisă zie­le trecute în cam­pio­na­tul Ligii a IV-a.

Pentru noul sezon vor fi legitimați și foști jucători alb-violeți ca Jean Barbu, Vali Năstase, Marius Prisăceanu, Adrian Neaga, Constantin Schumacher, însă alături de echipă pentru a o sprijini fie material fie cu prezența în teren fie prin aportul de imagine vor fi și Bogdan Vintilă, Andrei Mărgăritescu, dar și fostele glorii din Trivale, Moiceanu, Bărbulescu, Ancuța.

Pentru noul sezon, noua echipă alb-violetă are însă o problemă în ce privește finanțarea, astfel că susținătorii lansează un apel către microbiști pentru a dona bani, sumele strânse urmând a fi destinate exclusiv desfășurării activității.

Președintele Asociației Suporterilor Alb-Violeți, Florin Dobre, cel care este și unul dintre oficialii noului club, ne-a spus mai multe despre partea financiară: „Ce poate fi mai frumos pentru un suporter decât satisfacția de a ajuta echipa lângă care a învățat ce e fotbalul? Avem nevoie mai mult ca oricând să fim uniți, să sprijinim proiectul pe care tocmai l-am lansat. FC Argeș va renaște prin suporterii săi! Nu va fi simplu, dar satisfacția oricărei reușite ne va face să progresăm. Cel mai dificil lucru, pentru moment, este să asigurăm bugetul necesar unei bune desfășurări a viitoarei echipe. Pe lângă asta, avem în plan o serie de activități, care vor necesita ceva investiții. Vom organiza meciuri pentru strîngeri de fonduri, concerte, dorim să realizăm un magazin din care toți suporterii să-și poată cumpăra un tricou, fular, eșarfă sau fanioane. În limita posibilităților, vom încerca să curățăm stadionul din Ștrand, care va fi noua noastră casă. Ne-am gândit la realizarea unor carduri, ce vor fi acordate celor ce vor cotiza la bugetul clubului. Vom avea 3 categorii de carduri, și anume: l Basic (30 lei) l Premium (100 lei) l VIP (500 lei). Fiecare card va fi personalizat cu numele deținătorului, iar acesta va aduce mai multe beneficii, în funcție de tipul cardului: l prioritate și reduceri la achiziționarea materialelor promoționale l cadouri din partea clubului l acces la tribuna oficială la meciurile de acasă l consultarea înainte de a se lua anumite decizii administrative l alte promoții (reduceri în pub-urile partenere etc.). Cardurile se vor achita o singură dată, iar fondurile obținute sunt destinate exclusiv cheltuielilor de înființare și a activității clubului. Toate încasările, precum și cheltuielile vor fi publicate periodic pe site, pentru a asigura transparența financiară. Cardurile de «Membru Fondator» pot fi achiziționate astfel: l în Pitești: banii se vor achita personal la întâlnirile de la stadionul Ștrand, informații, la numărul 0756 336 761 (Florin Dobre) l în București: informații, la numărul 0765 759 738 (Valentin Picui) l pentru alte orașe: cardurile se pot achita prin transfer bancar (detalii mai jos) și se vor expedia prin Poșta Română. Conturile noastre bancare unde primim donații sînt: Cont bancar: ASOCIAȚIA SPORTIVĂ‚ FC ARGEȘ PITEȘTI 1953  – Ban­ca Transilvania – Pitesti, Cont bancar IBAN în LEI: RO91BTRLRONCRT0263557301; Cont bancar IBAN in EURO: RO41BTRLEURCRT0263557301″.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 15 Aug. 2014, 18:03 Special
Pe aceeași temă