FC Argeș 1953 e la o victorie de câștigarea campionatului și de barajul de promovare. Piteștenii au meci decisiv sâmbătă, cu liderul

Marius ANGHEL 10 Jun. 2016, 14:28 Ligi județene
FC Argeș 1953 e la o victorie de câștigarea campionatului și de barajul de promovare.** Piteștenii au meci decisiv sâmbătă, cu liderul

Unirea Bascov sau FC Argeș 1953? Sâmbătă se va decide campioana Ligii a IV-a Argeș, aceasta fiind echipa care va repre­zenta județul la barajul de promovare în Liga a III-a. Lupta este strânsă îna­in­te de ultima etapă, favoritele fiind despărțite de doar un punct. Astfel, Unirea Bascov conduce în clasament cu 54 de puncte, fiind urmată de FC Argeș 1953 cu 53 de puncte.

În meciul tur, disputat în prima etapă a play-off-ului, Unirea Bascov s-a impus cu 1-0, în Ștrand, pe terenul adversarilor. Acum, meciul este programat sâmbătă, la ora 12:00, la Bradu, pe terenul sintetic.

Cele două echipe au strâns deja rîndurile, s-au mobilizat și tratează meciul cu maximă seriozitate, fiind un meci capital, pentru viitorul ambelor formații, dar și al antrenorilor, premiul cel mare fiind participarea la baraj și șansa de a promova în Liga a III-a.

La FC Argeș, donații pentru primele fotbaliștilor

„La un punct sub Unirea Bascov, echipa noastră este obligată să câștige confruntarea și să devină campioană, premiul fiind participarea la barajul de promovare în Liga a III-a. Astfel, se anunță un meci pe viață și pe moarte, o luptă decisivă pentru jucătorii noștri și pentru viitorul fotbalului curat în orașul nostru. Vă așteptăm la stadion! Fotbalul fără suporteri este egal cu zero”, au transmis oficialii lui FC Argeș 1953, pe canalele media, înainte de acest meci. „Prețul succesului este munca grea, determinarea și convingerea că, dacă vom câștiga sau pierde, am dat tot ce e mai bun din noi. Forza Viola! Spre Divizia C”, au postat alb-violeții pe pagina de Facebook.

Mai mult, conducerea piteșteană a organizat și o acțiune prin care intenționează să strângă bani de prime pentru jucători. „PREMIA­ZĂ‚-I și vei fi PREMIAT” se intitulează campania lansată pe Facebook, iar prin aceasta, suporterii pot contribui la mărirea fondului de premiere a băieților la meciul decisiv de sâmbătă. „Donează orice sumă în contul asociației și vei intra automat într-o tombolă cu următoarele premii: 1. Un echipament de joc complet, folosit de unul dintre băieți în acest sezon; 2. O minge folosită de echipă în acest sezon, cu autografele tuturor componenților lotului; 3. Un voucher de 40 lei la Legends Sports Pub.
Gestul tău contează! FCA”53 spre Divizia C! ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB ARGEȘ PITEȘTI 1953 VULTURII ALB-VIOLEȚI, Cont bancar IBAN: RO43BTRLRONCRT029688620. Menționați «Donație». Suma obținută și lista donatorilor vor fi făcute publice, pentru a asigura transparența donației. Extragerea și numele câștigătorilor vor fi publicate luni”
, anunță oficialii alb-violeți.

Clasament înainte de ultima etapă:

1. Unirea Bascov      9         8         1        0               32-2                  54p   
2. FC Argeș Pitești 1953      9         8         0        1               38-5    53p

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 10 Jun. 2016, 14:28 Ligi județene
Pe aceeași temă