Rapidiștii n-au ținut cont de pandemie și au sărit în ajutorul vârstnicilor cu probleme. Gestul superb făcut de giuleșteni | FOTO și VIDEO

Andreea VISU 16 Apr. 2020, 13:50 Diverse

Rapidiștii n-au mai ținut cont de pandemia de coronavirus care a dus la decretarea pentru cel puțin două luni a stării de urgență în România și au decis să ajute persoane din Sectorul 1 al Bucureștiului care au peste 65 de ani, într-o acțiune umanitară gândită de primarul Dan Tudorache.

O delegație condusă de edilul-șef Dan Tudorache, cel supranumit părintele noului Rapid, împreună cu președintele Ovidiu Burcă, directorul tehnic Dan Alexa și jucătorii Antonio Sefer și Facundo Mallo au decis să facă pachete pentru a le face o surpriză persoanelor care au 65 de ani cu ocazia Paștelui.

Astfel, cei cinci s-au întâlnit la o spălătorie auto unde au încărcat zeci de pungi cu produse pentru persoanele în vârstă care au nevoi speciale, iar jucătorii lui Dan Alexa au contribuit activ. După ce au pus toate pungile în mașini, rapidiștii au plecat să își ducă la capăt surpriza.

”Ovidiu Burcă, Dan Alexa, Antonio Sefer și Facundo Mallo au fost în această dimineață voluntari într-o acțiune organizată de Primăria Sectorului 1, în care s-au împărțit ajutoare persoanelor de peste 65 de ani din sector.
#Impreuna, vom câștiga această luptă!”, a fost mesajul postat de clubul Rapid, însoțit de o galerie foto de la acest eveniment.

Rapidiștii au purtat combinezoane speciale

Deși oficialii de la Rapid au anunțat că la acest eveniment va participa și Tano Bonnin, fotbalistul în vârstă de 29 de ani din Spania nu s-a mai prezentat la acțiunea caritabilă.

De partea cealaltă, Dan Alexa, Ovidiu Burcă, Antonio Sefer și Facundo Mallo au purtat combinezoane pentru protecție care aveau în piept sigla Rapidului, iar directorul tehnic al formației din Liga 2 s-a declarat încântat de faptul că îi poate ajuta pe oamenii cu nevoi speciale.

Andreea VISU 16 Apr. 2020, 13:50 Diverse
Pe aceeași temă