Niculescu, Enache și alți 28 de antrenori români pleacă la Nyon la un curs organizat de UEFA

Marius ANGHEL 21 Apr. 2014, 11:41 Special
Niculescu, Enache și alți 28 de antrenori români** pleacă la Nyon la un curs organizat de UEFA

Treizeci de antrenori români cu licență PRO, între care și Flavius Stoican, Claudiu Niculescu și Adrian Iencsi, vor participa, săptămâna viitoare, la Nyon, la un curs organizat de UEFA, informează frf.ro.

Tehnicienii vor pleca la Nyon marți dimineață, la ora 08.10.

Delegația română va fi condusă de directorul tehnic FRF, Anghel Iordănescu, și de șeful Școlii de antrenori, Dan Apolzan. „Ei vor fi însoțiți de nu mai puțin de 30 de antrenori, printre care se vor regăsi și Flavius Stoican, Claudiu Niculescu, Adrian Iencsi, Costel Enache, Eugen Trică, Eric Linkar, Constantin Schumacher, Bogdan Andone, Florin Motroc”, se arată pe site-ul FRF.

Antrenorii vor reveni în România vineri noaptea. „Printre numeroasele teme ale cursului, două atrag atenția. Tehnicienii români vor fi puși în ipotetica situație de a o antrena pe Benfica și de a încerca să obțină o victorie în fața lui Juventus, lucrând la faza de atac. Mai întâi la tablă, după care cu exerciții tactice pe terenul de joc. A doua temă interesantă este analizarea unui meci de Europa League pe care îl vor viziona în direct pe un ecran uriaș”, menționează frf.ro.

Alături de antrenorii români mai participă la curs tehnicieni din Danemarca, Belarus și Croația. Acesta este al patrulea an de cursuri, dar România participă în premieră.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 21 Apr. 2014, 11:41 Special
Pe aceeași temă