Neșu, invitat special la evenimentul caritabil organizat de Keșeru la Oradea: „Lupt în continuare să mă refac”

Marius ANGHEL 28 Dec. 2014, 18:42 Special
Neșu, invitat special la evenimentul caritabil organizat de Keșeru la Oradea:**

Steliștii Claudiu Keșeru și Paul Papp au organizat în această lună al doilea eveniment caritabil pentru a ajuta copii sărmani. De această dată, meciul demonstrativ s-a disputat la Oradea, sâmbătă, la Arena „Antonio Alexe”. Pe lângă prietenii celor doi jucători, la eveniment a participat și Mihai Neșu, acesta fiind invitatul special al galei.

„Cu bucurie m-am întors, nu am fost de mult printre suporteri și mă bucur că m-a invitat Claudiu (n.r. Claudiu Keșeru). Pentru mine e o mare bucurie și îmi dă o mare putere când văd că sunt iubit de atâția omeni. Vreau să le mulțumesc tuturor că se roagă pentru mine. Eu lupt în continuare să mă refac și să îmi întrețin starea de sănătate cât mai mult posibil. Simt o mare bucurie când văd sala plină, a început să fie așa mai tot timpul la Oradea, indiferent că e baschet, handbal, fotbal”, a spus Mihai Neșu, citat de DigiSport.

Pentru a aduna mai mulți bani pentru copii din centrele de plasament, la pauza meciului demonstrativ s-a licitat pentru tricourile purtate de Paul Papp și Claudiu Keșeru. După un început mai timid din partea spectatorilor, Mihai Neșu a anunțat că vrea să cumpere tricoul lui Papp cu 300 de lei, sumă la care a și fost adjudecat. În plus, patronul unei companii a donat încă 1.000 de lei pentru același tricou, însă a preferat ca acesta să rămână la Neșu.

Tricoul lui Claudiu Keșeru a fost adjudecat pentru suma de 2.000 de lei.

Meciul a fost urmărit din tribune de circa 2.000 de spectatori, printre care s-au numărat mai mulți copii de la FC Bihor, precum și câțiva copii și adolescenți din centrele de plasament ale DGASPC Bihor. La final, Keșeru și Papp au dat autografe fanilor și s-au fotografiat cu aceștia.

Pe 10 mai 2011, Mihai Neșu a suferit o accidentare teribilă. La un antrenament al formației la care era legitimat,  FC Utrecht, coechipierul său, Alje Schut a căzut pe el și i-a provocat o gravă accidentare care l-a lăsat paralizat.

Marius ANGHEL 28 Dec. 2014, 18:42 Special
Pe aceeași temă