Negoiță: „Sunt în discuții cu un club important din Liga a II-a”

19 May. 2009, 17:27 Special
Negoiță: **

Ionuț Negoiță nu a renunțat încă la ideea de a se implica în fotbal ca finanțator. Omul de afaceri a mărturisit că se află în discuții pentru preluarea unui club important din al doilea eșalon,  dar a refuzat să îi dea numele. Negoiță a precizat că este vorba despre o echipă puternică, cu mulți suporteri, iar numele ei va fi dezvăluit imediat după ce contractul va fi semnat.

"Intențiile mele rămân aceleași, foarte serioase, chiar dacă sunt persoane care speculează că eu aș fi încercat să intru în fotbal din alte motive decât cele reale. Proiectul meu de viitor este de a merge la un club puternic, ca palmares și cu nivel ridicat. Sunt în discuții cu un club important din Liga a II-a, care a fost puternic și are suporteri mulți și adevărați. Nu mă întrebați de nume, pentru că îl voi face cunoscut abia în momentul în care voi semna contractul. Sper ca discuțiile să se finalizeze cât mai repede, dacă mă ajută Dumnezeu. Ținta principală va fi promovarea. În primul rand vreau să construiesc o structură foarte solidă. Am văzut echipe care promovau și pentru că nu erau solide după un an retrogradau. Am răbdare, pentru că o creștere sănătoasa nu este cea făcută în grabă. Sunt niște pași care trebuie urmați", a declarat Ionuț Negoiță.

Un club care corespunde descrierii omului de afaceri ar putea fi Petrolul Ploiești, grupare care a obținut, de-a lungul timpului, trei titluri de campioană (1958, 1959, 1966) și două Cupe ale României (1963, 1995).
O alta ar putea  fi formația arădeană UTA, care are șase titluri de campioană (1947 – la primul sezon în primul eșalon; 1948, 1950, 1954, 1969, 1970) și două Cupe ale României (1948, 1953).

Sursa: sptfm.ro
 

19 May. 2009, 17:27 Special
Pe aceeași temă