Nagy: „Arbitrajul a fost tendențios!”

04 May. 2009, 12:57 Special
Nagy:

Roland Nagy a fost nemulțumit de prestația arbitrilor conduși, de la centru, de Istvan Kovacs. În primul rând, tehnicianul arădean s-a referit la faza penalty-ului acordat gazdelor în minutul 23, pe care l-a considerat absolut gratuit.

"A fost un penalty inventat, n-a fost henț, iar Mârne a fost faultat la faza primului gol. Arbitrajul a fost tendențios".

Despre meci, Nagy a spus că UTA-ei i-a lipsit curajul și norocul. "Alba Iulia nu ne-a surprins cu nimic, iar nouă ne-a lipsit tupeul. Dacă Alba Iulia ajunge să promoveze în Liga I cu un asemenea joc, fără veleități tehnico-tactice, înseamnă că fotbalul românesc este la pământ", a declarat Roland Nagy.

De partea cealalată, antrenorul principal al Unirii Alba Iulia, Adrian Falub, a admis că victoria echipei sale s-a conturat greu, și-a felicitat jucătorii și a spus: "Sper că UTA va juca și cu alte echipe la fel cum a făcut-o contra noastră", de parcă arădenii și-ar fi dat sufletul numai și numai pentru a încurca echipa din Alba Iulia în drumul spre promovare. Confruntată cu alte probleme, mult mai importante, având în față un viitor incert, Bătrâna Doamnă chiar a avut alte preocupări, decât să joace cu orice preț pentru a încurca Alba Iulia. În primul rând, UTA, ținând cont de problemele de lot, s-a străduit să joace pentru un punct, fiind mai mult cu gândul la meciul de miercuri, cu Jiul Petroșani, mult mai important decât cel cu Alba Iulia, având în vedere că se dispută la Arad. Pe de altă parte, UTA este departe de jocul de culise din seria vestică a ligii secunde, astfel că "săgeata" tehnicianului Unirii a fost fără sens.

Apoi, Falub i-a răspuns lui Roland Nagy, care se declarase nemulțumit de arbitraj, taxând totodată și evoluția gazdelor, pe care a considerat-o modestă. "Așa cum eu vorbesc doar despre echipa mea, la fel ar trebui să facă și cei de la UTA. Noi trebuie să știm mai bine dacă avem față de promovare. Poate vrea să promoveze UTA", a încheiat Falub.

Articol scris de Sebastian Șiclovan

 

04 May. 2009, 12:57 Special
Pe aceeași temă