Szabo a găsit cauzele egalului cu arădenii . Nagy e mulțumit după FC Brașov – UTA Bătrâna Doamnă 2-2

Marius ANGHEL 03 Oct. 2015, 23:31 Seria 2
Szabo a găsit cauzele egalului cu arădenii **. Nagy e mulțumit după FC Brașov - UTA Bătrâna Doamnă 2-2

Stegarii au pierdut două puncte imense, după un meci pe care echipa lui Adrian Szabo l-a avut în mână. Brașovenii conduceau în minutul 75 cu 2-0, prin reușitele lui Matei și Avram, dar finalul avea să fie unul de coșmar, arădenii egalând prin Curtuiuș și Szekely! FC Brașov – UTA Bătrâna Doamnă 2-2, iar brașovenii rămân fără victorie pe Tineretului în acest sezon!

„Lipsa de marcaj, dublat nefăcut și personalitatea jucătorului ar fi cauzele egalului”

„Se pare că trebuie să înscriem 3 goluri acasă pentru a câștiga un meci. Orice avantaj nu trebuie apărat, ci trebuie jucat, menținut și pusă presiune pe echipa adversă. Cauzele nu le pot găsi din punct de vedere tactic.. Lipsa de marcaj, dublaj nefăcut și personalitatea jucătorului ar fi cauzele egalului cu UTA. Am primit gol imediat după ce am marcat, ca și la meciul cu Oradea. Am schimbat altfel acum, am scos un atacant și am trimis în teren un mijlocaș defensiv pentru a încerca să închidemul jocul, dar nu am reușit, tot am luat gol. Nici de data aceasta nu am fost inspirat. Ceva, ceva se întîmplă la meciurile de acasă. Nu cred că este presiune de la spectatori, nici presiunea că n-am câștigat încă pe Tineretului. Sunt probleme în joc, sunt probleme pe faza de apărare”, a declarat Adrian Szabo, antrenorul lui FC Brașov.

„Brașovul este a doua mea casă. Egalul este echitabil

„Brașovul este pentru mine a doua mea casă. Am venit la Brașov ca jucător de la UTA, am jucat aici doi ani, iar Steagu m-a propulsat către fotbalul de mare performanță. Sunt amintiri speciale și frumoase. Acum, ca antrenor, am obținut un punct, poate fi puțin dar poate fi decisiv în anumite condiții. Am crezut și la 2-0 și am reușit să egalăm pentru că am crezut în potențialul nostru. Am revenit rapid și reacția arătată de echipa mea nu e întâmplătoare. Nu e vorba de noroc. Trebuie să crezi pînă la sfârșit în potențialul tău. Dacă dai totul fotbalului, primești și înapoi. Din punctul meu de vedere, eu zic că este un rezultat echitabil la modul cum au decurs ostilitățile pe teren.. Încercăm miercuri să spargem gheața acasă cu liderul FC Baia Mare. Doresc Brașovului să revină în Liga I, cum de asemenea ne dorim să fim și noi acolo. Altceva este un meci în Liga I între FC Brașov și UTA, două echipe de tradiție în fotbalul românesc”, a declarat tehnicianul arădenilor, Roland Nagy.


FC Brașov – UTA BD 2-2 (1-0)
Au marcat: Matei 39,Avram 75 / Curtuiuș 77, Szekely 86

FC Brașov: Mutu – Al. David, Puțanu, Hlinca, Perju – Codoban (60 Rusu), Poverlovici, Ianc, V. Olteanu – M. Matei (84 Moraru), D. Ene (67 Avram)
Antrenor: Adrian Szabo.

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase (78 Petre), Hlistei (63 Copil) – Rus (57 Szekely), Curtuiuș
Antrenor: Roland Nagy.

Arbitri: Dorin Voina – Daniel Hulubei, Ovidiu Arușoaie.
 

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 03 Oct. 2015, 23:31 Seria 2
Pe aceeași temă