Mihai Guriță, antrenor-jucător la Zvoriștea

25 Jun. 2009, 17:13 Special
Mihai Guriță,** antrenor-jucător la Zvoriștea

Ajuns la vârsta de 36 de ani, atacantul Cetății, Mihai Guriță, a decis că a venit timpul să o termine cu fotbalul de performanță. Fostul jucător al Forestei, Oțelului Galați și Farului Constanța dorește să îmbrățișeze pe viitor cariera de antrenor și este dispus să pornească de jos pentru a-și construi un nume în această meserie.
 

Astfel, Guriță a acceptat zilele acestea oferta de pregăti din postura de antrenor-jucător formația de Liga a V-a Locomotiva Zvoriștea, cu care are ambiții mari.
 

„Chiar dacă nu mi-a fost deloc ușor după atâția ani petrecuți în iarbă, am decis că a venit timpul să las locul altora mai tineri. FC Cetatea este de acum un capitol închis pentru mine, noul meu loc de muncă fiind acum la Locomotiva Zvoriștea. Aici am dat peste un patron foarte inimos, care este dispus să creeze toate condițiile pentru ca echipa să facă performanță. Obiectivul pentru primul sezon este promovarea în Liga a IV-a, însă ambițiile noastre sunt chiar mai mari. În paralel cu echipa de seniori, mă voi ocupa și de două grupe de copii pe care le-am format deja”, a declarat atacantul care a jucat 303 meciuri în Liga I și a marcat 60 de goluri.
 

 

Articol scris de Gabriel Toderașcu

25 Jun. 2009, 17:13 Special
Pe aceeași temă