ACS Poli II, pe 2 la finele turului „Județului”. Bătălii dure în toate seriile pentru promovarea în Liga a IV-a Timiș

Mihai Andries 24 Nov. 2014, 17:48 Ligi județene
ACS Poli II, pe 2 la finele turului

În weekend-ul ce tocmai a trecut s-a ajuns la jumătatea sezonului în Liga a V-a. Lupta pentru accederea în „D-Timiș” pare mai strânsă ca niciodată în toate cele trei serii. Echipa secundă a lui ACS Poli a încheiat pe 2 campionatul de toamnă având-o ca principal obstacol în fața obiectivului pe Voința Biled.

Echipa a doua a alb-negrilor a învins sâmbătă cu 3-2 pe Unirea Banloc beneficiind de serviciile a doi stranieri. Primul 11 utilizat de antrenorul Cristian Contescu fiind format din Haidău – Simescu, Bocșan, Todorov, Fridrich, Kneeshaw, Rotea, Bârnoi, Morariju, Kokora, Balaure. Pe parcurs a mai intrat Popa.

Succesul a venit greu după ce Bârnoi și Kneeshaw au dus-o pe ACS Poli II în avantaj, primul a realizat dubla în minutul 90+2, reușită care a însemnat și trei puncte majore ținând cont că liderul din Biled a învins cu 5-1 la Lieblind în runda 17 și a păstrat astfel un avans de trei puncte. Echipa secundă timișoreană se afla tot pe 2 în ediția trecută la jumătatea campionatului, ratând atunci promovarea în dauna Muraniului.

La capătul turului podiumul seriei a II-a a Ligii a V-a arată astfel: 1. Biled 40 pt., 2. ACS Poli II 37, 3. Cerneteaz 27.

Lupta cea mai mare, în Seria I

Cea mai strânsă bătălie la vârf în „Județ” se dă în Seria I. Acolo Avântul Periam a rămas lider cu 35 de puncte și un golaveraj superior echipei secunde a celor de la Mama Mia Becicherecu Mic (tot 35 pt.). Periamul a remizat la Variaș iar „pizzerii” s-au impus la Cărpiniș în ultima rundă. Mai mult, pe locul 3 a încheiat turul chiar Steaua Roșie Variaș, cu 33 de puncte. Pe 4, la doar o lungime distanță o urmează echipa din Seceani. Așadat sunt patru echipe despărțite de doar trei puncte. Doar locul 1 se premiază în mod obișnuit.

În fine, în Seria a III-a lupta pare a fi în trei pentru primăvară. Lorena Giarmata Vii a încheiat prima cu 42 de puncte după 3-1 la Gruni, urmată pe 2 de Vulturii II Lugoj, 40 puncte, și pe 3 de FC Bazoș, 37.

Sursa: Sport9
Foto: acspoli.ro

Mihai Andries 24 Nov. 2014, 17:48 Ligi județene
Pe aceeași temă