O legendă a Armăturii Zalău face victime în lumea arbitrilor!

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 21:16 Ligi județene

Ani și ani la rând, Grigore Pășcuță a fost un idol pentru tribunele Stadionului „Municipal” din Zalău. A fost alături la cele mai bune performanțe ale fotbalului sălăjean cu FC Armătura. După terminarea carierei de performanță, a fost antrenor la juniorii republicani de la Armătura.

Deși a ajuns la vârsta de 54 de ani, are o tonus fizic ireproșabil. Aleargă, se bate pentru fiecare minge, arată fotbal, fiind un exemplu pentru tinerii din echipă. Din păcate, are o mare „hibă”. Anii au trecut peste el, însă starea de nervozitate și-a păstrat-o din tinerețe. Și, nu o dată, Grigore Pășcuță și-a dat în petec, lovind arbitri, atât în Campionatul Județean de minifotbal, ci și în Liga a V-a Sălaj.

Ultima ispravă a fost duminică, la partida echipei sale – Recolta Agrij – cu Rapid Zimbor, unde fotbalistul de 54 de ani s-a enervat deoarece o domnișoară arbitru asistent nu a ridicat fanionul la un ofsaid. Fotbalistul „tătic” ce ar putea fi și bunicul „arbitrei” Raluca Bîrjac, a comentat la decizie, iar „centralul” Cristian Pușcaș i-a arătat două cartonașe galbene, eliminându-l. Pășcuță a călcat pe bec și l-a prins de gât pe arbitru. Probabil că evenimentele puteau degenera, însă viceprimarul comunei Agrij – Iulian Vlaciu – l-a potolit.

 

VEZI DECLARAȚIA JUCĂ‚TORULUI DESPRE ACEST INCIDENT


 

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 21:16 Ligi județene
Pe aceeași temă