Memoriul Gloriei Buzău împotriva celor de la Axintele, amânat din nou!

Mihai Andries 06 Jun. 2013, 12:11 Special
Memoriul Gloriei Buzău** împotriva celor de la Axintele, amânat din nou!

Așteptat cu nerăbdare de buzoieni,verdictul în cazul Viitorul Axintele, echipă care a încălcat regulamentul privind obligativitatea înscrierii în competiție a trei grupe de juniori – C, D și E, a fost amânat din nou. Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal nu a dat nici miercuri o rezoluție la memoriul depus de Gloria Buzău, din cauza unui viciu de procedură.

Conform art. 107 alin.1, începutul procedurii disciplinare împotriva cluburilor care nu îndeplinesc condițiile de participare la competiții aparține Secretarul General al FRF. Numai că, după cum se știe, în urmă cu două săptămâni, președintele grupării buzoiene, Dan Tulpan a trimis acea sesizare prin care solicita penalizarea cu 9 puncte a echipei Viitorul Axintele, direct la Comisia de Competiții și Disciplină.

Miercuri însă, clubul Gloria a înaintat memoriul Secretarului General al FRF, Adalbert Kassai, pentru ca acesta să ceară depunctarea ialomițenilor, situație în care formația din Crîng va promova în liga secundă, verdictul urmând să fie dat luni.

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 06 Jun. 2013, 12:11 Special
Pe aceeași temă