Meciul dintre gloriile fostelor echipe Chimia și FC Argeș n-a mai avut loc. Gazdele, extrem de dezamăgite: „Ne promiseseră că vin”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Apr. 2016, 12:04 Special

Prima ediție a competiției de minifotbal Europa League „Liga Prieteniei” s-a desfășurat în perioada 22-24 aprilie, pe două terenuri din Râmnicu Vâlcea. Cele 16 echipe participante au fost împărțite inițial în patru grupe, din care au mers mai departe primele două clasate, apoi, s-a trecut la meciurile eliminatorii, cu sferturi și semifinale.

La final a triumfat formația Experti 2000 Popești, care a intrat în posesia marelui premiu, de 500 euro. În finala mare, Experti a învins cu 1-0 pe Luxury Team. Turneul nu a fost lipsit de incidente, după ce moldovenii de la Rompetrol au sărit la bătaie în timpul semifinalei, apoi au refuzat să mai joace finala mică. Annellice a cedat din inițiativa sa locul 3 Rompetrolului, un gest de fair-play, inițiat de antrenorul Dobrin Ionescu.

Deși era anunțat și un meci demonstrativ între gloriile fostelor echipe Chimia și FC Argeș, acesta nu a mai avut loc, pentru că oaspeții nu s-au prezentat. „Am rămas dezamăgit, cei de la Argeș ne promiseseră că vin”, a spus fostul jucător al Chimiei, Marin Nicolae, care s-a implicat activ în susținerea turneului.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Apr. 2016, 12:04 Special
Pe aceeași temă