„Noi, aștia bătrâni, când mai vedem fotbal în Zăvoi?” Un fost atacant al Chimiei crede că un referendum local ar fi fost bun înainte de dispariția CSM-ului

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 12:16 Diverse

Fostul atacant al Chimiei Râmnicu Vâlcea, Marin Nicolae, este nostalgic după vremurile bune din Zăvoi. După desființarea CSM Râmnicu Vâlcea, Marin Nicolae speră să mai apuce să vadă fotbal de Liga a 2-a în Zăvoi.

„Asta este situația, CSM s-a desființat, dar noi, aștia bătrâni care am fost la Chimia, mai apucăm oare să vedem fotbal în Zăvoi? Mă gândesc că se putea face un referendum local, să decidă populația dacă vrea handbal sau fotbal, sau amândouă. Asta este situația, una tristă, Vâlcea a rămas fără fotbal și cel mai dureros este pentru juniorii aceștia care începuseră să scoată capul și acum nu mai au unde să joace”, a declarat Marin Nicolae, care a făcut parte din conducerea echipei de Liga a 2-a Rarora.

Acesta este convins că, pentru unii jucători locali, ruptura de CSM Râmnicu Vâlcea poate fi una benefică. „Poate e bine că jucătorii locali s-au rupt de Vâlcea. Anturajul îi strânsese pe toți în grupulețe. Poate nu s-au ocupat numai de viața sportivă, se obișnuiseră aici să nu fie controlați. O să le fie mai greu în alte părți, că nu mai au grupulețele, nimeni nu le mai permite să își facă de cap, o să aibă și motivație să demonstreze, iar majoritatea dintre ei au calități. Poate făceam față în eșalonul secund doar cu o echipă de vâlceni”, a mai spus Marin Nicolae.

Fostul atacant al Chimiei a demisionat în această iarnă din postura de antrenor principal al echipei de Liga a IV-a AS Băile Olănești, pe care a lăsat-o pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul și cu șanse mari de promovare în Superligă.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 12:16 Diverse
Pe aceeași temă