Marin Nicolae, pus pe glume înainte de demonstrativul dintre Chimia și FC Argeș. „La meciul cu CSM nu am jucat nimic. Am decis să-i înlocuim pe antrenorii Bașno și Catargiu”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 14:27 Special

Gloriile fostelor cluburi Chimia Râmnicu Vâlcea și FC Argeș Pitești se vor întâlni într-un meci demonstrativ, duminică, 24 aprilie (ora 17:00), pe terenul sintetic de la Winners Pub din Râmnicu Vâlcea. De la Chimia, revin pe teren Gabi Mangalagiu, Mihai Persu, Dumitru Teleșpan, Lucian Giurcă, Preda, Costel Gaiță, Florin Costea, Cristi Lazăr, Mihai Persu, dar și foștii antrenori ai echipei în Divizia A, Lucian Catargiu și Marian Bașno. De la Pitești, Adrian Dulcea face convocările și îi va chema pe Relu Ancuța, Ilie Bărbulescu, Constantin Schumacher, Vasile Popa sau Iulian Crivac.

Fostul atacant al Chimiei, Marin Nicolae s-a implicat în organizarea meciului, alături de Dragoș Muscalu și rămâne același interlocutor spumos, pus pe glume. „Să vedem acum pe cine convinge Adrian Dulcea de la Pitești, sigur o să vină Bărbulescu și Ancuța. Sper să avem o evoluție mai bună, după rezultatul din iarnă de la Sala Polivalentă, Liga fotbaliștilor bătrâni a decis schimbarea antrenorului principal, Bașno, cu Grosu. Bașno și Catargiu au fost trimiși la juniori, chiar dacă vor sta pe bancă, pentru că, la meciul cu CSM nu am jucat nimic. Facem antrenament vineri și apoi stabilim componența lotului. Sperăm să vină alături de noi și Florin Costea să ne ajute un pic, sper să nu ne încurce iarăși ca în iarnă. După masa de sâmbătă, o să îi bag în cantonament și duminică jucăm cu juniorii. Sperăm să vină de la sibiu și Carabageac, alături de Tarcea”, a anunțat Marin Nicolae.

Partida demonstrativă va fi organizată înaintea finalei primei ediții a competiției de minifotbal Europa League „Liga Prieteniei”, care se va desfășura în perioada 22-24 aprilie, la Râmnicu Vâlcea, pe trei terenuri. La competiție vor participa 17 echipe din Vâlcea, București, Giurgiu, Sibiu, dar și una din Moldova.

Cele 17 echipe au fost împărțite în patru grupe, din care vor merge mai departe primele două clasate. Tragerea la sorți a fost efectuată astăzi, în cadrul unei conferința de presă, de către fotomodelul Mădălina Mitu și organizatorul Dragoș Muscalu, în prezența reprezentanților cluburilor din Vâlcea.

Grupa A: Cariocass, FC ADV,  Lupii Dacici, Ambianța București.
Grupa B: Marcă Înregistrată, Annellice, Cavalerul Trac, Rompetrol.
Grupa C: Real Team, Danimar, Sălaj Boys, Experți 2000.
Grupa D: Ambianța Steaua, Viitorul Dăești, Liverpool Team, 4Team, Luxury Team.

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 14:27 Special
Pe aceeași temă